У Вінниці помер заслужений тренер України з боксу Віктор Січкарук

У Вінниці помер заслужений тренер України з боксу Віктор Січкарук
  • На 83-му році пішов з життя заслужений тренер України з боксу і заслужений працівник фізичної культури та спорту Віктор Січкарук. Він зробив величезний внесок у розвиток вінницького і взагалі українського спорту.

Сумну звістку повідомили Спортивні новини Вінниччини.

Віктор Січкарук у боксі перебував понад 45 років. За цей час виховав не одну плеяду чемпіонів - близько 110 майстрів спорту (чотири з них — міжнародного класу). У становленні багатьох поколінь боксерів Віктор Олександрович зіграв неоціненну роль, ставши для них не лише наставником, але й Батьком у житті.

Відомо, що Віктор Олександрович відіграв важливу роль у становленні багатьох поколінь українських боксерів, серед яких і нинішній президент Федерації боксу України Володимир Продивус.

Відео дня

— Сьогодні ми втратили заслуженого тренера України з боксу та заслуженого працівника фізичної культури Віктора Олександровича Січкарука, — пише Володимир Продивус на фейсбуі. — Це великий удар особисто для мене та всієї спортивної спільноти України. На жаль, втрата Віктора Олександровича залишить велику порожнечу у нашій спортивній спільноті. Його мудрість, професіоналізм та ентузіазм залишаться в наших серцях назавжди.

Метр перед виходом на пенсію працював в бокс-клубі «Освіта», де йому допомагали тренери Олександр Вацек, Федір Фріз, брати Віталій і Сергій Глущенки та Артем Базюк.

На зображенні може бути: 3 людини

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним, близьким, колегам та вихованцям видатного тренера Віктора Січкарука. 

 

Читайте також:

В пам'ять про загиблих КОРДівців у Вінниці провели футбольний турнір

Бій закінчився нокаутом. Боксер з Вінниці Сергій Богачук захистив титул чемпіона Америки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Валентина Подунай

    Щирі співчуття рідним...
    Царство небесне і вічна пам'ять...
  • Галина Ващук

    Вічна пам'ять та царство небесне🙏🙏🕯🕯🥀🥀
  • Тарас Крот

    Вічна пам'ять
  • Людмила Марчук

    Вічна і світла пам'ять заслуженому тренеру України Віктору Січкаруку, царство небесне.

keyboard_arrow_up