У Вінниці відкрила офіс всеукраїнська організація, яка допомагає захисникам

У Вінниці відкрила офіс всеукраїнська організація, яка допомагає захисникам
Фото: armyinform
  • Мова про Всеукраїнське об’єднання «Спілка Учасників, Ветеранів, Інвалідів АТО та бойових дій». З початком війни команда з Києва перебралася до Вінниці.
  • Весь час вони були без офісу, але встигли знайти складські приміщення та допомагати армії та постраждалим від бойових дій.

Тепер організація також має власний офіс. Про це повідомляє сайт АrmyІnform. Волонтери, попри складні умови, продовжують працювати, доставляти військове спорядження, техніку, медикаменти та інші необхідні речі на передову.

— Очевидно, що не всі наші ініціативи, які діяли у столиці з 2014 року, буде можливо втілювати в життя в умовах воєнного стану, — говорить одна з координаторок СУВІАТО Ольга Харькіна. — Адже 90% нашої спільноти нині зі зброєю в руках захищають країну від навали орди.

Відео дня

Офіс організації розташований у центрі міста. Окрім збору допомоги для захисників, тут проводитимуть безоплатні навчання для цивільного населення.

— Найближчим буде тренінг, присвячений основам надання першої медичної допомоги у разі мінно-вибухових травм, — зазначають у повідомленні АrmyІnform. — Також до офісу можна звернутися щодо індивідуальних запитів про допомогу, надання консультацій, обговорити співпрацю чи просто познайомитися з діяльністю СУВІАТО.

Ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Завдяки волонтерам область отримала майже 12 тисяч пляшечок дефіцитного дитячого харчування

По Кременчуку рашисти запускали ракети типу «Х-22»: відео та деталі від СБУ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up