У Вінниці капітально ремонтують дах будинку на вулиці Хлібній, 25

У Вінниці капітально ремонтують дах будинку на вулиці Хлібній, 25
  • У Вінницькій громаді відновили роботи з ремонту покрівель у багатоквартирних будинках, які були розпочаті ще до початку військового вторгнення російських окупантів в Україну.
  • Наразі відновили ремонтні роботи покрівель на шести висотках. Зараз дах лагодять у будинку на вулиці Хлібна, 25.

Щороку у багатоквартирних будинках Вінниці ремонтують покрівлі, адже ці ремонтні роботи вже кілька років поспіль є найпопулярнішим видом капремонту. Про це повідомляє вінницька мерія.

Капітальні ремонти проводять на умовах співфінансування, де 70% витрат покриває міський бюджет, решту грошей — 30% сплачують мешканці. Однак якщо жителі бажають створити об'єднання співвласників багатоквартирних будинків, то один з видів капітальних робіт можливий винятково за бюджетні кошти.

Мешканці будинку, що на вулиці Хлібна, 25, які створили об'єднання співвласників багатоквартирного будинку, вирішили скористатись такою нагодою та полагодити дах.

Відео дня

«Ми створили ОСББ кілька років тому, але довгий час не могли визначитись, який саме ремонт в будинку нам потрібно зробити якнайшвидше. Але на чергових зборах усі мешканці одноголосно вирішили, що за кошти бюджету громади полагодимо дах будинку. Роботи вже ведуться. Ми у своєму будинку плануємо зробили ще багато ремонтних робіт. Добре, що існує міська програма співфінансування», — говорить представник ОСББ вул. Хлібна, 25 Василь Горбик.

Нині у Вінницькій громаді дахи лагодять в шести багатоквартирних будинках.

 

Читайте також:

З сьогоднішнього дня в Україні знизилася ціна на бензин та дизпаливо

Вінницькі аграрії можуть отримати від держави компенсація за кредитами

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Claudia Zakharchuk

    Молодці так тримати
  • Людмила Олійник

    Гарна справа!
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗️ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up