У Центрі планують збудувати паркінг. Він буде у п’ятиповерховому будинку

У Центрі планують збудувати паркінг. Він буде у п’ятиповерховому будинку
  • На Соборній хочуть облаштувати багатоповерхову парковку.
  • За проектом, вона буде висотою п’ять поверхів й тут одночасно можна буде розмістити 170 машин.
  • Адреса майбутнього об'єкту така сама, як і у будівлі міської ради

Депутати міськради підтримали перерозподіл коштів бюджету Вінниці в рамках заходів «Програми капітального будівництва на 2018 рік». Одним з пунктів є облаштування багатоповерхового паркінгу, на що виділили 720 тисяч гривень.

Це буде п’ятиповерховий будинок, в якому можна буде припаркувати 170 машин. А от адреса майбутнього об’єкту трохи дивує — Соборна, 59. Тут знаходиться будівля міської ради.

Відео дня

Головний архітектор міста Олександр Рекута не зміг пояснити цю ситуацію, тож звернулися до очільника департамента капітального будівництва Ігоря Кравця. Саме ця структура органів влади й подала пропозицію про виділення коштів на парковку-«п’ятиповерхівку».

— Майбутня багаторівнева парковка буде розташована на території нині діючого паркінгу, який є позаду будівлі міської ради. Ці 720 тисяч гривень є коштами, які необхідні на розробку проектно-кошторисної документації, — сказав Кравець.

Нагадаємо, першим будинком-«парковкою» стане об’єкт на Чорновола. Його зводять перед ЖК «Набережний Квартал 2». Про це в матеріалі: На Чорновола з’явиться багатоповерхівка-паркінг. А де ще можуть бути?.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Петров Пётр

    Туалеты поставьте , в городе туалетов нет , прижимает , не знаешь в какое кафе бежать !

    Вася reply Петров Пётр

    В Книжке на первом этаже (цокольный этаж) - при выходе на двор.

    В горисполкоме.

    В больнице Пирогова - входишь с улицы и идешь прямо - по правую руку будет  общественный толчок
  • Anonymous

    Це напевне самий справедливий перерозподіл коштів шановними нашими депутатами. Навіщо спортсменам котельня, коли народ отримав справедливу ціну на газ, а пан Моргунов та його помічники змушені узимку на вулиці залишати свій транспорт. Забрати кошти у Муніціпальної поліції а не у спортсменів? Та що Ви, а хто за рахунок податків потім буде охороняти парковку для слуг народу від самого народу які після 2-ух підвищень цін на газ від пана Гройсмана у 2019 році зрозуміють що Янукович це буди квіточки, тепер отримали ягідки.
    ""Реконструкція частини будівлі котельні по
    вул. Келецька, 94а для обладнання
    приміщення спортивної школи з
    надбудовою в м. Вінниці" -921,95 грн."
    Навіщо спорту кошти з бюджету? Влада краще їм грамоти видасть надруковані на принтері, а от чиновників стає все більше та більше і якось не зручно їм залишати свій транспорт без нагляду. Шановні депутати, не потрібно розмінюватись на дрібниці, там ще 201 тис грн залишилась, візьміть приклад з прокурорів та муніціпальної поліції запроектуйте  ще  на місці  парковки сауну, більярд та катер для "роботи" як у муніціпаольної поліції.
  • Anonymous

    Коли читаю :
    Депутати міськради підтримали перерозподіл коштів бюджету Вінниці в рамках заходів «Програми капітального будівництва на 2018 рік».
    Згадую цитату:
    "Утром мажу бутерброд -
    Сразу мысль: а как народ?
    И икра не лезет в горло,
    И компот не льется в рот!"
    Нарешті жителі отримали нову ціну справедливу ціну на газ і напевне процентів 70% слуг народу з міської ради отримує субсидію, цинічно оформивши свої автомобілі на родичів та батьків.  Депутати - слуги народу,  що мені спадає на думку......

    " Раньше дефицитом считалась черная икра и импортные джинсы. Сегодня же в дефиците искренность, порядочность, доброта."

    Вася reply Anonymous

    "Нарешті жителі отримали нову ціну справедливу ціну на газ"

    а бонусом багаторівневу  парковку!

    Життя не таке ж погане!

    Вася reply Anonymous

    "Нарешті жителі отримали нову ціну справедливу ціну на газ"

    а бонусом багаторівневу  парковку!

    Життя не таке ж погане!
  • Ольга Мартынюк

    Проїзду по Соборній немає а паркінг буде.....ще вертолітний майданчик хай зроблять щоб вже точно на всі бюджетні кошти...
    СК уже відремонтували?
    Авангард ...
    Радугу в парку (як кусок Прип'яті!)....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловим планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up