У пам'ять пролунав військовий салют: Іллінеччина прощалася з Героєм Володимиром Денисенком

У пам'ять пролунав військовий салют: Іллінеччина прощалася з Героєм Володимиром Денисенком
  • Вчора, 24 квітня, Іллінеччина провела до Небесного війська жителя села Слобідка Володимира Володимировича Денисенка. Герой загинув на війні.

Про це повідомляє Іллінецька міська територіальна громада.

Народився Володимир Володимирович у січні 1977 року у багатодітній родині. Був найкращим сином, який завжди дбав про своїх батьків. Не був обділений увагою, любов’ю і турботою старших брата і сестри, а менші сестрички відчували підтримку та захист старшого брата.

Після смерті батька Володька, як з ніжністю називала його мама, щемно піклувався про її здоров’я. Завжди хвилювався, щоб вона вчасно приймала ліки, береглася …

Відео дня

Володимир Володимирович був люблячим чоловіком, хорошим, лагідним, турботливим батьком для донечки Марини, щирим і добрим дідусем для онука Данилка.

На зображенні може бути: 5 людей та трава

«Він був справжнім чоловіком — мужнім, чесним, відважним, працьовитим, добропорядним. Завжди приходив на допомогу, хто б не звернувся. Щирий у порадах та підтримці. Поважав своїх рідних та друзів. А ще мав гарне вміння, будь яку суперечку переводити у жарт, всіх мирити», — так про Володимира кажуть усі, хто його знав.

На зображенні може бути: 9 людей

Не боявся ніякої роботи, працював помічником комбайнера, трактористом. Його поважали та любили усі, хто знав, спілкувався з ним, разом працював, товаришував.

Як справжній патріот, вірний син України чоловік у 2016 році брав участь в антитерористичній операції, а коли росія розпочала повномасштабну війну, вже 28 лютого 2022 року без вагань став на захист рідної землі.

На зображенні може бути: 4 людини

Володимир мужньо та самовіддано, пліч о пліч з побратимами захищав Батьківщину від ворога у складі 2 роти морської піхоти однієї з військових частин. Свій останній бій матрос, кулеметник кулеметного відділення вогневої підтримки Володимир Володимирович Денисенко прийняв 15 квітня 2023 року поблизу населеного пункту Новокалинове на Донеччині.

Володимир Володимирович Денисенко загинув смертю Героя, поклавши на Вівтар Перемоги своє життя.

На зображенні може бути: 7 людей

Вклонитися памʼяті Героя, розділити біль непоправної втрати з рідними прийшли односельчани, друзі, бойові побратими, представники влади та усі, хто його знав. Встелена квітами дорога до кладовища і сльози горя та відчаю, яких ніхто не стримував …

На зображенні може бути: 9 людей

Поховали Захисника України з усіма військовими почестями на сільському кладовищі. В мить прощання з Героєм звучав Державний Гімн України. У пам'ять про полеглого Воїна пролунав військовий салют. Дружині загиблого Героя вручили Державний Прапор України, яким була накрита труна, як символ його героїзму та відданості рідній державі.

На зображенні може бути: 6 людей

На зображенні може бути: 10 людей

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

На війні біля Бахмута загинув військовий Олександр Волос з Браїлова

«Він був ідеальним прикладом для дітей»: пам'яті Героя Володимира Гаврилюка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (39)
  • Тетяна Лебединська

    Вічна пам'ять герою!
  • Надія Горбачова

    Царство небесне герою щирі співчуття рідним
  • Любовь Романюк

    Вічна пам'ять Герою!
  • Катерина Кравчук

    Вічна пам'ять

keyboard_arrow_up