У новий список санкцій РФ потрапили ще 245 українців. Серед них є вінницькі

У новий список санкцій РФ потрапили ще 245 українців. Серед них є вінницькі
  • Сьогодні, 25 грудня, Росія ввела нові санкції проти 245 українців
  • Вони доповнили санкційний список, який був прийняти ще восени цього року.
  • Кого з вінничан включено у перелік?

Постанову «Про внесення змін до постанови від 1 листопада 2018 р. №1300» опубліковано 25 грудня на офіційному сайті уряду РФ, вона набирає чинності з дня опублікування.

Документом вносяться зміни до постанови, яку було прийнято 1 листопада, і вказується перелік з 567 фізичних осіб, щодо яких впроваджуються спеціальні економічні заходи.

Банківські рахунки, цінні папери та власність людей зі списку, яка зберігається у РФ, будуть заблоковані.

Відео дня

Хто з вінничан потрапив у оновлений список санкцій?

Руслан Демчак — нардеп від «Блоку Петра Порошенка», народився у Липовці. НАБУ знайшло в його декларації за 2015 рік 52 «зайвих» мільйони гривень, які він не міг заробити законним шляхом, передає «Українська правда»

Сергій Драюк — нардеп від «Народного Фронту», народився у Ладижині. У Верховній Раді очолює підкомітет, що займається питаннями державного соцстрахування.

Григорій Заболотний — нардеп від «Блоку Петра Порошенка», народився у селі Кідрасовка Бершадського району. З 2006 по 2011 роки очолював Вінницьку облраду. Керував вінницьким передвиборчим штабом Порошенка на Вінниччині у 2014 році.

Сергій Кудлаєнко — нардеп від «Блоку Петра Порошенка», народився у Вінниці. У Верховній Раді є заступником комітету з питань держбудівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування

Микола Кучер — нардеп від «Блоку Петра Порошенка», народився у селі Гордіївка, Тростянецького району. За професією агроном, був гендиректором ПАТ «Миронівський хлібопродукт» з 2004 до 2013 року.

Руслан Лук’янчук — нардеп від «Народного Фронту», народився у селі Горбанівка, Вінницького району. У Верховній Раді нардеп працює з 2006 року. Тричі обирався за списками «Батьківщини», а у четвертий раз — за списком «НФ».

Юрій Македон — нардеп від «Блоку Петра Порошенка», народився у Могилів-Подільському. Приймав участь в конкурсі на посаду голови Держбюро розслідувань, але не був обраний. Подав до суду на голову ДБР Романа Трубу.

Анатолій Матвієнко — нардеп від «Блоку Петра Порошенка», народився у Бершаді. З 1996 до 1998 року очолював Вінницьку облраду. Головував у Народно-демократичній партії, члени якої мали керівні посади у виконавчих органах влади Вінниччини.

Олександр Ревега — нардеп від «Блоку Петра Порошенка», народився у селі Городківка Крижопільського району. Був обраний у Верховну Раду по Бердичівському мажоритарному округу, володіє кафе, пожежним депо, має десятки будинків і землю в анексованому Криму.

Руслан Сольвар — нардеп від «Блоку Петра Порошенка», народився у селищі міського типу Піщанка. Один зі 177 народних депутатів, які в 2015 році отримали компенсацію за оренду житла чи знімання готельного номера. При тому, що на його родину оформлені десятки об’єктів елітної нерухомості.

Іван Спориш — нардеп від «Блоку Петра Порошенка», народився у селі Комаргород, Томашпільського району. Є керівником сільгосп підприємства «Перемога» з 1988 року. Діяльність — політик, агроном.

Геннадій Ткачук — нардеп від «Блоку Петра Порошенка», народився у Вінниці. Був депутатом Вінницької міської ради з 2002 до 2012 року. Один з тих депутатів, які взяли на поруки Мирослава Продана — фіскала, якого звинувачують в незаконному збагаченні.

Андрій Шинькович — нардеп від «Блоку Петра Порошенка», народився у Вінниці. До обрання парламентарем Шинькович працював заступником голови ТОВ «Епіцентр К», яке належить бізнес-сім’ї Олександру та Галині Герегам. У серпні 2015 року Гереги разом із Шиньковичем створили політичну партію «За конкретні справи», що отримала більшість мандатів у Хмельницькій облраді в 2015-му.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Alina

    ....От цікаво... дуже читати оці списки і ...пробувати  пов'язати це все з реалями  життя....!!!   То ми  воюємо ? Чи це як?  З  одного  боку україни ввійна,,... а з іншого  боку  між  нашими країнами  продовжуються взаємні   економічні зв'язки... То може   сісти    НАШИМ   ДВОМ КРАЇНАМ ЗА СТІЛ  ПЕРЕГОВОРІВ ...І  ПРИПИНИТИ О ВІЙНУ... НУ ХІБА   НЕ КРАЩЕ ЖИТИ МИРНО  , ТОРГУВАТИ   ..

    Дуже хочу на щоб на моїй  УКРАЇНІ був мир і спокій  , щоб більше не помиралив боях   наші   хлопці

    Дмитро reply Alina

    Ті економічні зв'язки між Україної і росфедерацією стрімко наближаються до нуля. А війну припинити дуже легко - росфедарація може у будь-який час вивести свої війська з Донецької, Луганської областей і АР Крим, а також працівників адміністративних органів і скасувати закон про "прийняття" до складу росфедерації АР Крим.
  • Next

    No koment
  • Дмитро

    Ті віннчини, які потрапили під "санкції" росфедерації мабуть в розпачі, як же тепер, не не з'їздимо на курорт на Охотському морі, не спробуємо ісконно рускую струганіну, не побачимо фекальні сталагміти і витвори всесвітньо відомого якутського скульптора Аркадія Васільєва :-)

    Зельцер Антон reply Дмитро

    Ну контрабашку вже точно не зможуть передавати
  • вася

    Наша Украина  это не значит что  Украина  западенская, они не Украинцы а какие-то суржики.Украина это центр,Юг, Восток и Крым.

    Дмитро reply вася

    товарищ москаль,
    На Украину шуток не скаль.
    Разучите эту мову на знаменах-лексиконах алых,
    - Эта мова величава и проста:
    „Чуешь, сурмы загралы, час расплаты настав..."
    (В. Маяковський)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up