У Немирові оновлять центральну площу. На ній буде подільський орнамент

У Немирові оновлять центральну площу. На ній буде подільський орнамент
  • У мережі показали ескіз центральної площі Немирова.
  • У основу тематики реконструкції площі був взятий орнамент Подільського регіону, а саме восьмикінцева зірка — оберіг від зла.

Архітектор майстерні «Плясовиці» Віталій Плясовиця показав на своій сторінці у фейсбуку зображення майбутньої площі в Немирові. Чоловік розповів, що це ескіз проекту реконструкції.

«Основна функція площі — проведення громадських заходів. Площа виконана в національно-козацькому дусі, що властива даній місцевості. Так само пропонується провести міні конкурс на ідею двох муралів», — писав у дописі Плясовиця.

Відео дня

У коментарі журналісту архітектор пояснив, що цей проект вже узгоджений з владою Немирова.

— На презентації було десь сорок людей, серед яких були депутати, міський голова Немирова. Їм сподобалося, проект є погоджений. Але я сумніваюсь, що площу почнуть робити цього року. Адже тепла пора, яка потрібна будівельникам, майже закінчилася.

Сучасний вигляд площі на вулиці Соборній

Нагадаємо, цього літа в Немирові заборонили продавати вночі алкоголь.

Фото в матеріалі з допису Віталія Плясовиці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • ВАСЯ ВИННИЦКИЙ

    Уже и площади и дороги в вшиванки одевают . Воды нет газа нет жрачка не по карману  работы нет , а они в орнаменты играют , дэбилы !
  • Олексій

    На ескізах виглядає вражаюче...
  • Задунайский Торонтуй

    А там и шаман с бубном не за горами.

    лалка reply Задунайский Торонтуй

    *лять, коли ти вже хавальник закриєш?

    Ти десь працюєш, мудило? Бо по кількості часу, що ти тут проводиш, цього не скажеш.

    Задунайский Торонтуй reply лалка

    Это твой патрет на аве? Ох страшнющая....

    Торонтухин reply лалка

    Да, я работаю. Сейчас брейк, отдыхаю и читаю ржаки РагульИнфА.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up