У квітні у Вінницькій області відкриють ще п’ять рекрутингових центрів

У квітні у Вінницькій області відкриють ще п’ять рекрутингових центрів
  • У п’яти районах Вінницької області незабаром розпочнуть роботу рекрутингові центри.

Цією інформацією поділився начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов. За його словами, ці заклади планують запустити в квітні.

Рекрутингові центри будуть розташовані в Гайсинському, Жмеринському, Могилів-Подільському, Тульчинському та Хмільницькому районах. Цей проект реалізуватиметься спільно з 120-ю бригадою територіальної оборони, використовуючи досвід роботи аналогічних центрів у Вінниці.

— Це будуть місцеві представники батальйонів, адже вони не лише знають військову специфіку, але й матимуть більшу довіру як місцеві жителі. Тобто, у Жмеринці працюватимуть рекрутери з Жмеринки і Жмеринського району і т д. Зазначу, що такі рекрутингові центри набиратимуть людей не лише в 120 бригаду. Бажаючі можуть потрапити в будь-який підрозділ Сил оборони за власним вибором, — пояснив Борзов.

Відео дня

Завдання рекрутингових центрів — забезпечити зв'язок між цивільним населенням і військовими частинами, а також консультувати стосовно військової освіти, вакансій та заробітної плати.

 

Читайте також:

Як бути військовим рекрутером у Вінниці — розповідає Олександр Царевський

Як Вінниця піклувалася про військових та їх сім’ї у 2023 році: пільги та підтримка

Чому мобільний шпиталь не на фронті, а припадає пилом у майстерні? Продовження історії сільського інженера

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up