У кінотеатрі «Родина» показуватимуть 3D-фільми. Які ціни на квитки?

У кінотеатрі «Родина» показуватимуть 3D-фільми. Які ціни на квитки?
  • З наступного тижня в кінотеатрі «Родина» з’явиться 3D. Для цього змонтувати цифрову апаратуру, що коштувала 1,3 мільйона гривень.
  • Завдяки новому обладнанню у «Родині» почнуть показувати прем’єрні фільми. Перший сеанс запланований на 13 червня. А які ціни?

Кінотеатр «Родину» послідовно ремонтують, починаючи з 2017 року. Тоді у міському кінотеатрі, якому виповнилося 74 роки, повністю замінили покрівлю, капітально відремонтували кінозал, де тепер є 120 крісел та облаштували новий голландський екран. У 2018 році зробили капітальний ремонт фойє. А вже з наступного тижня почнуть вперше показувати фільми у 3D!

«Зараз завершують монтувати цифрове обладнання, яке дозволить демонструвати кіно у форматах 2D та 3D», — повідомив у своєму фейсбуку міський голова Сергій Моргунов.

Відео дня

На закупівлю нової системи витратити 1 мільйон 352 тисячі гривень. Це:

  • DLP-кінопроектор Barco DP2K-6E Alchemy для екранів шириною до 7,5 метрів та медіа сервер, розроблений для показу цифрового кіно в розмірі 2К, і 4К
  • Поляризаційна 3D система
  • 2000 окулярів з круговою поляризацією
  • Цифровий кінопроцесор CP 750 від британської компанії Dolby або еквівалент
  • Заекранна акустика.

А що показуватимуть?

— Першим 3D-фільмов стане фантастика «Люди в чорному: Інтернешнл». Прем’єра відбудеться з 13 червня, і показуватимемо його увесь тиждень. Сеанс — на 18:00, — розказала директорка кінотеатру «Родина» Галина Боднар та сказала, якими будуть ціни на квитки:

  • 2D-cеанси 30 грн для дітей, 50 грн для дорослих
  • 3D-сеанси 60 грн для дітей та дорослих.

Читайте також:

Фото: fb.com/SAMorgunov

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах Від читача 18:21 Благодійний проєкт "Толока в стилі джаз" 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up