«У кімнаті валялася нога людини». Про вибух в гуртожитку Аграрного університету

«У кімнаті валялася нога людини». Про вибух в гуртожитку Аграрного університету
У кімнаті, де стався вибух, вибите вікно. Всередині — повний розгардіяж
  • Вночі 14 липня в гуртожитку №4 Аграрного університету пролунав вибух.
  • У поліції розповіли, що це було самогубство. Кажуть, 39-річний чоловік підірвав вибуховий пристрій невійськового призначення.
  • Ми поспілкувалися з мешканцями гуртожитку, які стали свідками цієї події.

Дівчина побажала залишитися невідомою, побоюючись відселення з гуртожитку за одкровення із журналістом.

Вона говорить, що вибух пролунав о 23.35 в кімнаті на шостому поверсі. 

— Я відчинила вікно і дивлюся, що повсюди на асфальті скло, — каже дівчина. — З усіх кімнат повиходили люди. Почали обстежувати будівлю, бо з 1 по 5 поверх якраз йдуть ремонтні роботи. Можливо там щось трапилося або це міг бути приліт.

Відео дня

Від сусідів по гуртожитку дізналася, що прогриміло в кімнаті на шостому поверсі. Люди пішли туди та побачили, що в кількох кімнатах на цьому поверсі повибивало двері.

— Знайшли ту кімнату, де пролунав вибух. Хлопці зайшли всередину, побачили, що там розгардіяш. А потім хтось з них крикнув, щоб всі виходили, бо побачив у кімнаті ногу, яка валялася, — каже мешканка гуртожитку.

На вході до кімнати, де стався вибух

Коли на місце приїхали поліція та інші служби, то всіх мешканців гуртожитку попросили спуститися на перший поверх. Їх не пускали до кімнат до другої ночі: проводили обстеження приміщень.

«Вийшов на балкон, тримаючи щось у руках»

За словами співрозмовниці в кімнаті проживав будівельник з Криму. Таких робітників там ледь не половина, адже адміністрація гуртожитку зараз проводить ремонтні роботи та найняла робітників.

— Ці робітники щовечора влаштовують гулянки, приводять дівчат. А дирекція на це все заплющує очі. Мовляв, робітники ж виконують роботу, на яку їх найняли, — каже свідка подій.

Щодо самогубці, то того вечора, за словами дівчини, він посварився зі своєю співмешканкою.

— Вона мала бути з ним у кімнаті, але о п’ятій вечора пішла звідти та шукала собі нове житло. До цього робітника прийшов його товариш, з яким вони пиячили. І потім хлопці бачили, як цей будівельник ходив поверхами. Заходив на балкон, щось тримаючи у руках. А потім повернувся у кімнату та стався вибух, — говорить дівчина.

Студентів змушують ремонтувати гуртожиток

На пиятики будівельників скаржаться ледь не всім гуртожитком. Деякі студенти вважають, що в гуртожитку не мають мешкати будівельники, а адміністрація має краще слідкувати за тим, як себе поводять наймані робітники.

Ба більше, студентів Аграрного часто змушують виконувати ремонтні роботи в цьому ж гуртожитку.

— Ми якось носили шпаклівку до четвертої ранку. А більшість студентів працюючі, тож зранку ще мали піти на основну роботу, — каже дівчина.

Після минулої ночі в гуртожитку тиша. Приїжджала поліція ще зранку, опитувати свідків. А у вайбер-чаті з адміністрацією вишу вже пішла команда студентам — почати прибирання та… продовжити ремонтні роботи замість найманих будівельників.

— Я гадаю, що всі ті двері, що повибивало, ремонти у кімнатах після вибуху теж змусять робити нас, — каже дівчина. — А тим, хто буде проти — погрожують виселенням з гуртожитку.

 

Читайте також:

Вночі в гуртожитку аграрного стався вибух: що відомо

Скерував ракети по Вінниці: викрили адмірала флоту рф у причетності до трагедії 14 липня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Сергей

    Вопрос  где этот строитель  взял взрывное устройство. Ведь это взрывное устройство не с воздуха упало. Далее  кто сутенеры кто поставлял проституток строителям. И сколько админстрация университета получали отката за то, что закрывало глаза на приход проституток.  И почему строители из Крыма , а не из Винницы. И.т.д.....
  • Читач

    Редакція навіть не висловила співчуття родичам того чоловіка, який підірвався. Навіть не написала, коли похорони. Ще й вислів "валялася нога". Це ж людина, хоч і може психічна або п'яненька, але ЛЮДИНА!
  • Валентина Марущак

    Нехай студентам гроші платять за роботу теж, а то кошти виділяються на ремонт і йдуть х@р зна куди.
  • Сергей

    — Ці робітники щовечора влаштовують гулянки, приводять дівчат.



    Не дивчат приводят, а проституток.

    Александр Буяльский reply Сергей

    деятель ты еще живое

    Александр Буяльский reply Александр Буяльский

    уже в разработке  програнный

keyboard_arrow_up