Вночі в гуртожитку аграрного стався вибух. Загинув 39-річний чоловік

Вночі в гуртожитку аграрного стався вибух. Загинув 39-річний чоловік
  • В гуртожитку Вінницького аграрного університету вночі пролунав вибух. На місці працювали спецслужби. Розповідаємо, що сталося.

У мережі оприлюднили відео з місця події. У ролику видно, що біля приміщення гуртожитку стоять машини рятувальників та медиків. Повідомляли, що вибух стався на шостому на поверсі у кімнаті будівельників.

 

Ми зателефонували до поліції та уточнили, що сталося. Попередньо — чоловік скоїв самогубство, підірвавши вибуховий предмет. Відзначимо, що у цьому приміщенні студенти не проживають.

Відео дня

— Близько півночі до нас надійшло повідомлення про те, що в одній із кімнат гуртожитку стався вибух. Виїздом на місце події було виявлено тіло чоловіка 39 років з характерними ушкодженнями внаслідок вибуху. За попередньою інформацією, чоловік скоїв самогубство за допомогою вибухового пристрою не військового призначення. За вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною першою статті 115 з поміткою «самогубство», — прокоментувала журналістці «20 хвилин» прессекретарка обласної поліції Заріна Маєвська. 

Вона також додала, що з приміщення були евакуйовані люди та обстежені кімнати на предмет інших небезпечних предметів, більше нічого не виявили. Інші мешканці гуртожитку не постраждали.

 

Читайте також:

Скайпарк, Мегамол і Поділля Сіті перевіряють вибухотехніки. Повідомили про замінування

Як діяти, якщо ви виявили вибухонебезпечний предмет? Поради та рекомендації

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up