У Хмільнику чоловік викрав іномарку та поїхав на «розборки» до батьків

У Хмільнику чоловік викрав іномарку та поїхав на «розборки» до батьків
  • Поліцейські 7 липня затримали хмільничанина, який викрав Mitsubishi. Власник залишив машину на території місцевого ринку, з ключами у замку.
  • За словами правоохоронців, 37-річний зловмисник був нетверезим і на викраденому авто приїхав до будинку батьків. Урешті-решт, родичі самі викликали поліцію.

На сайті обласної Нацполіції розповіли подробиці інциденту.

До поліції звернувся 60-річний місцевий житель, який повідомив, що у нього викрали автомобіль. Свою іномарку він залишив на території ринку з ключами в замку.

За словам керівника Хмільницького райвідділку Валерія Романюка, на пошук автомобіля і крадія направили усі пересувні патрулі в місті. Однак викрадача автомобіля першими знайшли його родичі.

Відео дня

«На 102 надійшло повідомлення про домашнє насильство. Поліцейська група, яка прибула на виклик, помітила поряд з будинком розшукуваний автомобіль, — пишуть на сайті Нацполіції. — Встановили, що чоловік, перебуваючи в стані сп’яніння, на викраденій іномарці поїхав до своїх батьків. У будинку родичів зловмисник поводився агресивно, тому вони викликали поліцію».

Наразі підозрюваний затриманий, перебуває у СІЗО. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.  

Слідством розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Покарання — до п’яти років позбавлення волі.

Вінницькі поліцейські, нагадаємо, затримали іноземця, якого шукає Інтерпол.

 

Читайте також:

«Я б і так віддала йому ту сумку». Чоловік, який напав на жінку в лікарні, тепер у СІЗО

Зловили «на гарячому». У Вінниці керівник військової частини вимагав від солдата хабар

У Вінниці перекрили канал збуту зброї кримінальним авторитетам

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up