Тур «Гостинне Поділля»: деталі, маршрут та як долучитися

Тур «Гостинне Поділля»: деталі, маршрут та як долучитися
  • Насичена та крута мандрівка тур «Гостинне Поділля» запланована на цей місяць. Встигніть зареєструватися та чудово відпочити.

Тур «Гостинне Поділля» це нова програма від Офісу туризму.

Visit Vinnytsia розповів про деталі маршруту:

Спочатку учасники подорожі зможуть побачити найбільш знакові місця Бару: залишки фортеці, монастир, костел і церкву, яка є пам’яткою архітектури національного значення, а також гору Бони Сфорци.

Відео дня

Далі за маршрутом село Отроків на Хмельниччині, де граф Ігнацій Сцибор-Мархоцький створив самопроголошену Миньковецьку державу (незалежну від імперії). Серед архітектурних принад місцини — вежі у середньовічному стилі, замок та тріумфальна арка.

Екватором подорожі буде відвідування конеферми в Іванківцях та обід в Дунаївцях, після чого потрібно буде налаштувати телефони для фото біля вражаючого неоготичного кам’яного храму в Підлісному Мукареві та палацу графів Орловських у Маліївцях, що оточений неймовірно гарним парком із невеликим водоспадом.  

Нарешті Зіньків із залишками фортеці та підземель, а ще церкви Святого Михайла і Вознесіння Господнього. І дегустація неперевершеної зіньківської чорної ковбаски, занесеної до енциклопедії гастрономічної спадщини України.

 

Читайте також:

Переможцям відзнаки та цінні подарунки: стартував конкурс шкільних малюнків

Грандіозна прем'єра у театрі Садовського. Покажуть хореографічну виставу «Мавка. Шоу»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up