Центральний парк був оточений військовими і поліцією. Що сталося?

Центральний парк був оточений військовими і поліцією. Що сталося?
  • Десятки поліцейських та озброєних нацгвардійців на службовій техніці в’їхали у Центральний парк. Частину парку евакуювали, а потім стріляли. Розповідаємо, що це було.

Сьогодні, 4 травня, близько 16:00, з території Центрального парку почалася евакуація цивільних. Співробітники поліції, які цим займалися, пояснювали це проведенням навчальної операції по звільненню заручників. Деталі вони коментувати відмовлялися. Сказали звертатися до прес-служби.

Втім, прес-офіцер обласної поліції Анна Олійник на своїй сторінці на Фейсбуці повідомила, що «У Вінниці стартували навчання підрозділів поліції. Можливі тимчасові незручності для громадян, пов'язані із обмеженням доступу до місць проведення спецоперацій».

Незручності полягають в тому, що десятки людей, були вимущені покинути територію парку. Більшості з них не давали ніяких пояснень. А деякі поліцейські та військові казали, що тривога бойова. Мовляв, терористи захопили заручників і буде проведена спецоперація по їх звільненню.

На стадіоні, що розміщений посеред парку продовжували знаходитися діти та підлітки. Нікого не випускали та не пропускали всередину. Деякі, судячи з постів у фейсбуці, почали панікувати. Вінницька модель Катерина Просянникова виклала пост, де пише, що її дитина попала під обстріли.

Під час навчань було оточено не весь Центральний парк. Ми зробили мапу, де охреслили кордони проведення спецоперації:

Через проведення навчань у Вінниці утворилися довжелезні затори. Зокрема, на Магістратській та Хмельницькому шосе.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (45)
  • Виктор Гаврилюк

    Все нормально, так и должно быть. Умылять как орут пятница, без предупреждений. Война идет 4 год, что вы хотели? Скажите спасибо что это учение. Бесят такие винничане, зажрались

    Задунайский Торонтуй reply Виктор Гаврилюк

    Уясе... С кем воюете-то?
  • Жора

    Там в  ТЕМе про депутата Кудлаенко закрыты комменты, напишу в этой теме.....
  • Жора

  • Семен

    Во времена Сталина враги народа считались люди которые не согласны были с действиями Сталина. Многие из них сейчас лежат в братской могиле в парке Горького. Кстати на том месте где были учения..... Если люди выйдут на митинг требуя свои права , то власть будет считать их террористами и агентами Путина. Для подавления недовольных и были проведены эти учения. Хотя для таких целей власть создала свои бандитские соединения как "Национальный Корпус " и "Сич 14". Эти две бандитские банды полностью финансируются из США. Их цель одна подавлять недовольных, все как у Гитлера. А недовольные могут быть, бандитская власть подняла тарифы за услуги ЖКХ по цене как Европе. При том что зарплата в Украине ниже чем в странах Африки. Сейчас уменьшает количество тех кто может получить субсидии. Одна из главных причин это то что Европа требует запретить продажу молока и мяса селянам на рынках. Сейчас заводы не будут покупать молоко у селян, молоко будут привозить из стран ЕС. Им некуда свое молоко девать. Для этого и была задумана цель входа Украины в Европу, чтобы забрать рынок Украины себе. Хотя наши товары им в Европе не нужны, им нужны люди как рабы для работы, нужен лес кругляк, металлом, нужен чернозем (земля) они могут вывозить землю себе. И нужны органы умерших людей для трансплантации. Опустится до состояния раба и нищего очень легко, а стать нормальным человеком после этого невозможно.

    Юра reply Семен

    Жора, ти чого під іншим ім"ям?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up