Торік муніципальний притулок прилаштував 67 собак. Як взяти пухнастика?

Торік муніципальний притулок прилаштував 67 собак. Як взяти пухнастика?
  • З Вінницького муніципального притулку для тварин у 2022 році вдалось влаштувати у домівки 67 собак. Стати господарем чотирилапого друга можете і ви.

Притулок доглядає котиків та собак, як з нашої громади, так і переселенців із зон бойових дій. Навесні до закладу евакуювали собак з Харкова, Миколаєва, Маріуполя, Куп’янська.

Лікують тварин

Заклад забезпечений усім необхідним, а саме: кормом, ліками, вакциною. Має транспорт, забезпечений спеціалізованим обладнанням для вилову тварин, необхідною сучасною медичною технікою, в тому числі рентген-апаратом та апаратом УЗД.

Відео дня

«Тварину оглядають, ветеринар оцінює стан її здоров’я та у разі необхідності надає першу медичну допомогу, далі проводять обробку від бліх, — зазначає начальник Муніципального притулку для тварин Леонід Зелінський. — Також протягом року ми здійснювали вакцинацію, стерилізацію, кастрацію та вакцинацію від сказу собакам і котам та продовжуємо це робити. Адже ці заходи необхідні аби не було епідемії».

Також тварин вакцинують та стерилізують.

Візьми пухнастика у свій дім

В муніципальному притулку для собак вінничани можуть знайти собі надійного та вірного друга, який принесе багато позитивних емоцій та радості. За минулий рік вдалось адаптували 67 собак у нові домівки.

«Взяти хвостатого друга з притулку – це і відповідальність, і терпіння, — каже ветеринарний фельдшер Владислав Гандзій. — Але коли ви приходите додому після важкого робочого дня і бачите люблячу мордочку, яка вас чекає, у той момент зникає втома, підіймається настрій та готовність підкорювати вершини».

Тим, хто бажає взяти до себе додому чотирилапого друга, який стане домашнім улюбленцем, потрібно звернутись за тел. 067 383 8377 або ж приїхати за адресою притулку: Гонти, 26 Е.

Більше про притулок можна дізнатись на фейсбук сторінці закладу https://www.facebook.com/vinmsfa/.

 

Читайте також:

У Подільському зоопарку оселилась пара «гавкаючих» оленів

«Коли побачила її в руках неадекватного Паші, не витримала». В Аліни вже рік живе вухата сова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Мельник Татьяна

    Дякуємо, що доглядаєте за чотирилапими

keyboard_arrow_up