«Світ змінюється, а ми разом із ним»: прогноз від вінницької астрологині на 2021-й рік

«Світ змінюється, а ми разом із ним»: прогноз від вінницької астрологині на 2021-й рік
У 2021 році на передній план виходять знання та соціальна відповідальність
  • У 2021 році розпочинається «нова ера». Все, що буде відбуватись цього року, буде якимось незвичним, а іноді й шокуючим. 
  • Астрологиня Вікторія Карауш спеціально для «20 хвилин» підготувала прогноз для кожного знака зодіаку.

Розпочався новий рік, який може змінити життя кожного і повернути його на 180 градусів. Журналістка «20 хвилин» поспілкувалась із вінницькою астрологинею Вікторією Карауш і дізналась, яким має бути 2021-й, що він підготував для кожного зі знаків зодіаку й на що потрібно звернути увагу, аби бути у цьому році щасливими. 

— З чого розпочався наш 2021 рік? Ми зустріли його з Місяцем у сузір’ї Лева, — говорить астрологиня Вікторія Карауш. — Це все те, що пов'язано із самовираженням, з лідерством — проявити й показати себе, бути яскравими й самовпевненими, це зв'язок з людьми, яких ми любимо, це зв’язок з дітьми.

Відео дня

У час настання календарного Нового Року Місяць стояв навпроти з'єднання Сатурна і Юпітера. 

— Так, саме того найпотужнішого 20-ти річного з'єднання, що знаменує «нову еру». А це означає, що в цьому році все, що ми робимо стосовно себе, повинно мати і соціальну реалізацію, бути корисним суспільству, а не тільки для себе коханого/коханої, також обов’язково потрібно заявити про себе, щоб тебе хтось почув і побачив, — наголошує астрологиня. — Якщо говорити про визнання і успіх, то варто вийти за межі можливостей, кожен має самостійно вирішити, куди хоче рухатись і що для цього потрібно зробити. А найголовніше — мати віру в себе.

Яким буде 2021 рік

Січень 2021-го буде дуже емоційний, збуджений і нервовий.

— На небі складаються такі аспекти, які будуть пов’язані з енергією Марса, — зазначає Вікторія Карауш. — Буде з’єднання Марса з Ураном, а це щось несподіване і незвичне, що буде провокувати на конфлікти і навіть катаклізми. Крім того, перший квадрат Сатурна й Урана може спричинити вибухи як ззовні, так і в особистому житті.

У лютому, до 20 числа, на нас чекає Ретроградний Меркурій.

— У цей період не варто купувати техніку й автомобілі, починати стартапи й важливі проєкти, підписувати серйозні папери, контракти й кредитні угоди, наймати персонал або змінювати роботу, — говорить астрологиня.

Березень і квітень — сприятливий період і для починань, і для нових справ, і для розвитку.

— Усі планети розходяться і кожна окремо йде по небу, в цей період ми можемо побачити перші результати грудневого затемнення, — пояснює вона. — Найбільш сприятливий період із 14 по 27 березня і з 13 по 26 квітня 2021 року.

Цьогоріч травень буде позитивним місяцем до 22 числа.

— А вже з кінця травня і в червні буде період затемнення, період негативний для важливих подій і проєктів, будуть труднощі, з якими нам потрібно буде погодитись — це період другого квадрату Урана та Сатурна, — каже співрозмовниця. — Місяць буде складним, буде висока емоційність, усі процеси керуватимуть нами, все вийде із-під контролю. Також присутній Ретроградний Меркурій, тобто знову не слід купувати техніку, автомобілі, починати нові справи і так далі. 

У липні, серпні й вересні буде гарний період з 8 по 20 число.

— Із 27 вересня по 18 жовтня знову Ретроградний Меркурій, що буде мати свої негативні наслідки. 19 листопада буде затемнення, але вже на вісі Тілець-Скорпіон, це може говорити про фінансову кризу у світі, — розмірковує Вікторія Карауш.

Грудень має бути теж важким періодом, певною зоною хаосу.

— Із 19 грудня Венера буде ретроградною до 29 січня 2022 року, вона буде знаходитись у Козерогові, і буде холодною — усі почуття будуть заморожені, але «підігріті» Плутоном. Також буде продовження всесвітньої фінансової кризи, — додає співрозмовниця. — Як бачимо, хороших періодів у році не дуже і багато, але все ж рік має бути кращим за 2020-й. 

Все, що буде відбуватись у 2021-му, буде якимось незвичним, а іноді й шокуючим. 

— Події можуть виводити нас із рівноваги, і ми всі будемо цим не задоволені, — переконана астрологиня. — Прийде остаточне розуміння того, що так як було раніше, вже не буде. І від нас залежить, як ми сплануємо своє майбутнє. Це старт нових часів, який відкриває 2021 рік. Це крок у поки ще незвідане майбутнє. 

Що підготував 2021 рік для кожного знаку зодіаку

♈ Овни — цього року розшириться коло ваших друзів та знайомих. На вас чекають нові проєкти на майбутнє, все що пов'язано з новими технологіями, інтернетом, з колективами, організаціями, групами по ваших інтересам. Вам пощастить у сміливих проєктах і нових починаннях. Важливо бути відкритим до спілкування з однодумцями. Везіння прийде в отриманні будь-яких виплат від держави.

♉ Тільці — на вас очікує дуже важливий рік. Можливість кар'єрного зростання або зміни у кар’єрі. Вдасться досягти важливих цілей і підвищити статус. Рік самореалізації, в якому збудеться заповітна мрія, ви зможете стати популярним, досягти авторитету або змінити свій статус. Щоб досягти успіху, вам потрібно проявляти лідерські якості і сміливо йти до своїх головних цілей.

♊ Близнюки — вас чекає успіх у подорожах і в навчанні. Пости у соцмережах можуть принести популярність, успішним буде написання книжки. Добре буде вивчати іноземну мову, адже можливі вдалі міжнародні контракти. Зацікавленість іншими культурами й подорожами, духовний та інтелектуальний розвиток принесуть щастя, успіх і задоволення. Потрібно бути відкритим до нової інформації і до розширення свого кругозору.

♋ Раки — рік порадує значущими кардинальними змінами, які залишаться у вашому житті надовго, і зазвичай ці зміни будуть у кращу сторону. Можна організовувати бізнес — для цього сприятливий період. Варто ризикувати й займатися сміливими проєктами. Це період внутрішньої трансформації. Успіх повернеться до тих, хто не побоїться змін і вирішить ризикнути, зробити крок назустріч новому.

♌ Леви — вас чекає щастя у стосунках і можливий шлюб. Проте може бути і перевірка стосунків. Справи в ділових відносинах і в партнерстві підуть вгору. Відбудеться знайомство з людиною, яка посяде важливе місце у вашому житті. Можуть бути важливі контракти й перемовини. Вміння прислухатися до думки партнерів буде вашим щасливим білетом у цьому році. Зміниться відношення до себе.

♍ Діва — рік обіцяє радувати дружнім колективом і цікавою роботою. Можливо ви заведете незвичайну домашню тваринку, зможете зміцнити свій авторитет серед колег по роботі, будете займатися улюбленою справою і відновити здоров'я, шляхом приділення йому додаткової уваги чи змінами у харчуванні. Ви зможете знайти хобі або роботу, яка вам сподобається. 

♎ Терези — на вас чекає успіх у коханні. Можете знайти себе у творчості або спорті. Деяким пощастить стати батьками або будете перейматися дітьми, бо основна увага буде спрямована на них. А ще можете вдало закохатися. Успіх можливий у бізнесі, але тільки в тому, що любите. Найбільш щасливими будуть ті, хто зможе яскравіше проявити творчі якості та навчиться радіти навіть дрібницям.

♏ Скорпіони — сімейні справи в цьому році принесуть задоволення. З'явиться гарна можливість розширити нерухомість або придбати нову, зробити ремонт. Сімейні питання вийдуть на перший план, можна налагодити відносини з родичами, також зміни можуть бути у складі сім’ї. Можливий переїзд в інше місто чи країну. Щоб привернути успіх, вам потрібно в цьому році стати більш домашніми, сімейними й чуйними до рідних.

♐ Стрільці — на вас чекає везіння у мандрівках, контактах, будете навчатись чомусь новому або відкриєте свою школу. Буде багато спілкування, вивчення нової іноземної мови або освоєння нової навчальної програми. Справи, пов’язані з поїздками, автомобілями, документами будуть переважати — можете отримати права на машину, яхту чи літак або продати чи купити собі новий транспорт. Це все буде приносити радість у 2021 році. Пощастить тим, хто буде найбільш комунікабельним і легким на підйом. Сміливо погоджуйтесь на цікаві, практичні й незвичні навчання.

♑ Козероги — успіх чекає в особистих фінансах. Відкриється можливість заробити і розширити грошовий потік. Ви можете змінити роботу на більш вигідну фінансово, вам пристойно підвищать зарплату або буде підвищена посада. Може з’явитися нова ідея, як заробляти гроші, або ви станете щасливим володарем чогось цінного і дорогого.

♒ Водолій — цей рік буде таким, яким ви хочете. Ви можете почати нове життя або вийти на інший його рівень. Головними для вас стануть нові плани, нові починання, нові цілі. Ви можете змінити зовнішність або стиль. Все у ваших руках, будьте творцем і ловіть удачу за хвіст. Будьте ініціаторами й джерелом подій — тоді все вийде.

♓ Риби — ваш успіх ховається у можливості глибше пізнати самого себе і зануритись у таємниці підсвідомості. На вас чекає успіх у «закордонних справах», розширюйте свої погляди і межі дозволеного. Ви зможете здійснити свої мрії. Слухайте внутрішній голос — у цьому році це вміння буде ключем до успіху. З 14 травня по липень Юпітер, планета щастя, зайде у ваш знак, і вам як нікому буде фартувати.

Перехід у «нову еру»: що це означає?

Епоха Водолія розпочалась з об'єднання Сатурна з Юпітером 21 грудня 2020 року в день зимового сонцестояння. Навіть Google помістив на свій дудл картинку про цей феномен. Та чим ця подія важлива для нас?

— Це грандіозні зміни у світі і світогляді людей, — розповідає Вікторія Карауш. — Обидві планети — повільні. Наближалися одна до одної протягом тривалого періоду, резонують між собою давно, і ми це давно відчуваємо. Сатурн і Юпітер — це «соціальні» планети. Перша відповідає за правила й закони, якими керується суспільство, а друга — за суму моральних цінностей, за ідеали, які диктуються соціумом.

За словами астрологині, світ в очікуванні великих змін. Ці зміни відбудуться не відразу, але цілеспрямовано й невідворотно в усіх сферах життя.

— Зустрічаються ці планети раз на 20 років. І їхня зустріч означає, що в суспільстві тепер інші орієнтири й пріоритети, — каже вона. — Останні 20 років ми жили виходячи з власних «хочу», ставлячи матеріальні бажання над усім моральним (квартири, машини — це було круто і це була норма). Ми ділили людей за рівнем доходу і накопиченнями. Тепер рівень розвитку і розуму стане критерієм розподілу людей. Раніше була важлива посада, яка давала можливість багато мати. Зараз — відкритість і вміння комунікувати з великою кількістю людей дадуть гроші і можливості. Раніше — досвід, а зараз — нестандартний підхід.

Вікторія Карауш зазначає, що у «новій ері» люди мають дбати один про одного, бути корисними, бо у теперішньому новому циклі важлива ефективність кожної людини для загального розвитку суспільства.

— І ніякі родинні зв'язки чи зв’язки по дружбі більше не допоможуть, — переконана Вікторія. — Кожна людина має зрозуміти, що вона може надати корисного суспільству, чи є це чимось унікальним, особливим, незвичним, креативним, а де необхідно об’єднатись, щоб зробити продукт ідеальним. І ми всі, і кожен особисто, маємо бути в чомусь унікальними й особливими, а найголовніше — потрібними. 

У пріоритеті будуть знання, саме їх будуть цінувати в першу чергу.

— Мусить змінитися освіта, шкільна та вища, бо на сьогодні вона значно відстає від особливостей сприйняття інформації сучасними дітьми. Тепер вона має бути дуже стислою і конкретною, швидкою, корисною та зрозумілою, — говорить астрологиня. — Так креативне мислення, нестандартний підхід, унікальність і особливість відіграють важливу роль, тому що комунікативний, інформативний, цифровий світ сьогодні на висоті! Важливо буде також орієнтуватись у величезному потоці інформації, виділяючи головне. А найціннішими якостями стануть спритність, мобільність, гнучкість, легкість на підйом і вміння бути тут і тепер у потрібний момент.

У «новій епосі» зміниться і фінансова сфера.

— Уран — планета радикальних змін, давно йде по Тільцю, перемелюючи традиції у відносинах із фінансами, — пояснює співрозмовниця. — Сатурн зараз має всі сили, щоб дотиснути Уран. Гаманці будуть не шкіряні, а цифрові. І в цьому році аспекти змін будуть цілий рік нас бентежити і змінювати, підлаштовувати під майбутнє.

Людям потрібно звикнути до імпровізації та постійного навчання. Темп розвитку всіх напрямків прискорюється. 

— Скоріше за все, ми будемо не йти, не бігти, а літати за новим. Що вчора було новиною, завтра вже застаріє. Ми переходимо зі світу матерії у світ інформації, — наголошує Вікторія Карауш. — Також, хочу зазначити, що для астрології прогнозується розквіт і визнання з офіційним статусом «науки». Світ змінюється і ми разом із ним. Не бійтеся бути безглуздими в новому. Почніть відкриватися! Бо як інакше світ дізнається про вас?

Довідка:

Вінничанка Вікторія Карауш астрологією зацікавилась кілька років тому. Навчалась в Академії Астрології Надії Мусієнко. У 2018 році отримала диплом астролога.

— До астрології прийшла з такими питаннями: хто я і для чого, яке моє призначення в житті, — пригадує вона. — Згодом прийшло розуміння, що відповідь на ці питання — допомога людям! І я із задоволенням цим займаюсь.

 

Читайте також:

Одруження VS розлучення. Чи вплинув карантин на сімейні стосунки вінничан?

Не все так погано! ТОП-20 добрих новин 2020-го року

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up