Марафон для підприємців з кейсами та надихаючими історіями. Вхід за благодійний внесок на ЗСУ

Марафон для підприємців з кейсами та надихаючими історіями. Вхід за благодійний внесок на ЗСУ
  • У Вінниці пройде одноденний марафон подій з серією виступів, презентацій та нетворкінгу для лідерів думок інноваційного бізнесу і працівників ІТ індустрії. Розповідаємо, як долучитися.

Захід запланували на 13 травня у новоствореній локації UME.place. Для учасників буде доступно на вибір дві сесії — про освіту та бізнес під час війни:

  • Сучасна освіта, для ваших дітей. Тренди та перспективи успішної освіти дітей в Вінниці. Практичні кейси та варіанти розвитку.
  • Кризисне управління в умовах війни. Реальні кейси та надихаючі історії з життя, про те які методі та дії робили підприємці, що врятувало бізнес. Висновки.

Також гостей чекає впродовж всієї події:

  • велика локація кейтерингу (сніданок на початку, впродовж подій під час нетворкінгу та велика кава-пауза між виступами 2х сесій) + нетворкінг, з драйвовою музикою, а також презентація витворів мистецтва від місцевих митців-художників;
  • дві локації, для інтелектуальних ігор до 10 чоловік на кожну («Мафія» та «Монополія»);
  • дві локації, для презентації та Q&A від партнерів (лізинг авто та купівля нерухомості), з можливістю записатись на тест драйв або огляд нерухомості (в цей же день);
  • дві локації з можливістю тет-а-тет консультацій про можливостей, для бізнесу від партнерів (банки та програми підтримки).

Щоб долучитися, варто зареєструватися за цим посиланням

Відео дня

Зважте, що учасникам треба буде внести добровільну пожертву на допомогу військовим. Отримані кошти направлять на реабілітацію ветеранів, що отримали інвалідність в боях за вільну і незалежну Україну.

 

Читайте також:

Бердвочинг — чудовий відпочинок та хоббі. Що це таке та як долучитися?

У Вінниці пройде турнір з дзюдо та самбо — в пам'ять про Героя України Вадима Зеленюка

Тур «Гостинне Поділля»: деталі, маршрут та як долучитися

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up