Стартує конкурс на краще ім’я для вінницького тролейбусу. Які призи?

Стартує конкурс на краще ім’я для вінницького тролейбусу. Які призи?
  • З 28 травня стартує конкурс, щоб визначити ім’я першого тролейбусу, який зібрали вінницькі транспортники
  • Учасники можуть надсилати до мерії необмежену кількість пропозицій.
  • Переможця оберуть 1 липня 2019 року. Призи отримають автори п’яти найкращих назв

Виконком міськради, 23 травня, затвердив положення «Про конкурс на кращу назву Вінницького тролейбуса власної зборки ПТС-12». І його головне завдання — «вибір найкращої назви для тролейбуса ПТС-12, яка відображатиме сучасний, інтерактивний та комфортабельний дизайн громадського транспорту Вінниці та влучно поєднується із загальним іміджем міста».

ПРАВИЛА. Конкурс розпочнеться у вівторок, 28 травня. Участь є безкоштовною, учасники — всі мешканці міста незалежно від віку, статі, статусу, місця проживання. Кількість пропозицій від одного учасника — необмежена.

Конкурс матиме два етапи:

Відео дня

У першому етапі з 28 травня по 16 червня 2019 року учасники надсилають свої пропозиції на електронну адресу [email protected] або в паперовому вигляді за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 59, к.534.

Надіслані пропозиції повинні містити позначку «На конкурс «Краща назва Вінницького тролейбуса власної зборки ПТС-12». Кожна пропозиція повинна бути підписана автором із зазначенням контактного номеру телефону, дати та часу подання.

Після закінчення першого етапу журі обирає п’ять найкращих назв.

У другому етапі з 18 по 30 червня обрані п’ять назв викладаються на голосування в соцмережах. Переможе назва, яка набере найбільшу кількість голосів.

ПРИЗИ. Відзначать авторів всіх п’яти назв. За 1 місце — проїзний на всі види муніципального транспорту (крім маршруток) терміном на 3 роки. За 2 місце — аналогічний проїзний, але з терміном дії 1 рік. За 3,4,5 місце — проїзний квиток на увесь транспорт (крім маршруток) терміном дії 6 місяців.

Оголошення та нагородження переможця відбудеться 1 липня 2019 року.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (81)
  • Ярослав Нагорняк

    а тепер подякуйте ВТТУ за роботу, бо в Вінниці транспорт і сервіс досить крутий порівняно із всією Україною.
    моя пропозиція: ВінТ ;)
    або ВінВольт

    Олег Гуляр reply Ярослав Нагорняк

    Ярослав Нагорняк а ти не один...

    Ярослав Нагорняк reply Ярослав Нагорняк

    Олег Гуляр я не претендую

    Ярослав Нагорняк reply Ярослав Нагорняк

    Олег Гуляр тролейман ))))
  • Олег Гуляр

    Назвати треба "Ельза"  натяк на "Океан Ельзи" ,щоб Вакарчук назавжди запам'ятав що в Вінниці люди створюють тролейбуси і не ганьбив Вінниччину політичними промовами !!!

    Олег Гуляр reply Олег Гуляр

    Ярослав Нагорняк серйозно?

    Ярослав Нагорняк reply Олег Гуляр

    Олег Гуляр помоему Вас понесло....

    Ярослав Нагорняк reply Олег Гуляр

    Олег Гуляр це не моя пропозиція, а натяк на те що Ельза буде занадто для Вінницького тролейбуса

    Олег Гуляр reply Олег Гуляр

    Ярослав Нагорняк  твоя пропозиція про перенесення ЗАГСу в оновоенний кінотеатр "Росія" була набагато привабливіша і більш обдуманою...

    Ярослав Нагорняк reply Олег Гуляр

    Олег Гуляр може відразу ВХЧ ПНХ?
    хоча гурт ОЕ досить норм
  • Галя

    Мій варіант назви тролейбуса: StareMistoExpress. Саме там не хватає курсування. Ну і Хутори, Бучми і Сабарів не забувайте
  • Жора

    Даю идею исполкому как сделать то что делает весь мир. И не изобретайте велосипед. Идею даю бесплатно, денег не надо)

    http://electrik.info/main/news/1548-fotoelektricheskie-avtomagistrali.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up