Стара тополя розтрощила два автомобілі. Перед цим з авто вийшла мама з дитиною

Стара тополя розтрощила два автомобілі. Перед цим з авто вийшла мама з дитиною
  • У суботу увечері, 12.08,  на Зодчих, 36  дерево впало на два автомобілі
  • Сплющило  КІA Cerato, приплюснуло дах на Skoda Fabia і залишило це авто без лобового і заднього скла
  • Перед тим з однієї автівки вийшла мама з малою дитиною

Навіть найменшого вітру не було у суботній вечір. Саме о такій тихій порі у сквері Ющенка впала висока стара тополя. Впала на проїжджу частину вулиці Зодчих. В цей час поруч з будинком №36 стояли три автомобілі. Найбільше пошкоджено автівку КІА. Трохи менше пошкоджень на автомобілі Skoda. Власнику третього авто поталанило – його машину зачепили тільки верхні гілки.

Обидва пошкоджені автомобілі належать одній сім’ї.

Відео дня

– Ми вийшли з машини з дитиною, піднялися у квартиру, а через деякий час почули страшенний тріск, - розповідає власник пошкодженого автомобіля на імя Кирило. – Коли виглянули у вікно, побачили, що дерево лежить на наших автомобілях. Вчора теж зупиняли машину на цьому місці. Дитина спла, щоб її не будити, чекали, поки виспиться. А якби в той момент сталося те, що сьогодні…

За словами співрозмовника, майже у цей само час під’їхав автомобіль служби з надзвичайних ситуацій.

– Я потім дізнався, що хтось з нашого будинку почув, як дерево потріскує і викликам «надзвчиайників». Ось вони й приїхали на виклик. І стали очевидцями ситуації.

 

 

Сусіди, які зібралися на місці події, кажуть, навіть якби вони завчасно приїхали, дерево все одно б впало. Єдине, що в тій ситуації змінилося б – був би шанс попередити власників автомобілів, аби відігнали їх з небезпечного місця.

 

У службі «Цілодобова варта», куди зателефонували постраждалі, повідомили, що комунальники приїдуть на місце тільки у понеділок. Так розповіли присутні мешканці будинку.

– Там ще й довго уточнювали, чому, мовляв, заїхали машиною у парк? – розповідає один з чоловіків. – Я не стерпів і кажу їм, що це не машина заїхала в парк, це дерево вийшло з парку на дорогу.

Після того, як факт пошкодження автомобілів зафіксувала оперативна група поліції,  «надзвичайники» «визволили» транспортні засоби з «полону».

Ті, хто мешкає поруч з парком, наголошують, що інші дерева такі само старі і трухляві, як те, що впало.

– Можливо, тепер, коли побили машини, тут з’являться комунальники і щось будуть робити… Добре, що люди не постраждали, а могли, – каже один з місцевих жителів.

 

Нагадаємо, два тижні тому, 29 липня, на вулиці Порика, 39 дерево впало на припарковану біля будинку «Тойоту». Ніхто на постраждав фізично, але матеріально – власник авто.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • serg a

    чего разнылись? тот хочет в пустыне жить, тот в лесу.

    Каждый находится в зоне риска каждую секунду, просто следите за собой и чуть думайте на перед.
  • Олександр Данилюк

    Ось якраз той випадок коли редакція в будь-якій статті, та й і дописувачі  постійно шукають винних: влада , комунальники, а от Олександра - "героя" який спас тополі і про які  20 хвилин  написало статтю так і ніхто і не згадає, так як і писалося в коментарі  до тієї статті  -https://vn.20minut.ua/Podii/vinnichanin-ne-dav-znesti-topoli-yaki-sadiv-sche-v-ditinstvi-10475219.html  Висновки такі: влада і комунальники  мають працювати професійно і відповідально, але в цьому  не потрібно заважати, а ЗМІ висвітлювати таких людей,  які перешкоджають працювати - "героями" , як це було висвітлено в статті про Олександра, тай багато інших статей

  • Anna Potapova

    Необхідно весь парк привести до ладу!!! Там стільки роботи для комунальників!!! Чому ніхто цим не займається?! Стільки діток, матусь з візочками гуляє по парку, а аварійно-небезпечних дерев там ціла купа! Що чекають?  Людських жертв???
  • Ушастый нянь

    Нужно срочно весь парк срезать, мешает обывателям ведра парковать на ул. Зодчих

    Natalka Melnyk reply Ушастый нянь

    гарний був би відпочинок...

    Natalka Melnyk reply Ушастый нянь

    то може б ви частіше приходили до парку і сідали на лавочки під такими деревами?

    Darya Yankovskaya reply Ушастый нянь

    Нет, нужно осмотреть деревья и убрать аварийные, а вместо них высадить новые, молодые. Я живу рядом и гуляю в этом парке с детьми постоянно,  там много старых деревьев, которые могут причинить вред не только машинам, но и людям.

    Мария reply Ушастый нянь

    Вы неадекватный. А если бы пострадали люди которые просто проходили мимо или в этих машинах кто-нибудь бы сидел. Вы об этом не думали? или вы только о своей зависти думаете, что вам нечего парковать? А сколько мам с колясками в этом парке гуляет. За парком нужно просто ухаживать, вовремя срезать сухие ветки и прогнившие деревья. Счастье что никто не пострадал. А такому "недо-человеку" как вы уже ничего не поможет.

    Olvol reply Мария

    Пусть деревья несут 0,0001% опасности и можно отбежать. А если их массово срезать, то мы поумираем от рака легких и кислородного голодания, а слудующие поколения не согут жить на планете

    Мария reply Olvol

    Для вас 0,0001% это человеческая жизнь? Кто отбежит - мамочка с коляской? Я бы посмотрела на вас как бы вы отбегали когда летит тополь в три обхвата.Может быть вы бы тогда думали что пишете. А люди если бы сидели в этой машине они куда бы убегали? Никто не говорит об уничтожении парка и срубании всех деревьев.За парком нужно ухаживать. убирать аварийные деревья, и высаживать другие молодые. Этим должны заниматься те кто отвечает за парк. Вы несете бред просто!Причем здесь поколения, кислород! Говорят об опасности того что в следующий раз дерево может отнять чью-то жизнь! И нужно с уважением относится и к природе тоже, парк требует ухода вот и все, для того чтобы там безопасно было гулять с детьми и насыщать свои легкие кислородом!!!

    Olvol reply Мария

    Потому что во всех городах сейчас срезают деревья. И саженцы ничего не изменят. Саженец имеет сто листков, а взрослое дерево - сотни тысяч. Более того, открою страшный секрет: дерево перед тем как упасть минут десять как минимум громко трещит. Если у дерева есть крона, оно не упалет на вас толстым стволом.

    Anonymous reply Мария

    Дамочка в наших реалиях, тот кто отвечает за парк, с огромным удовольствием вырежет всё и продаст землю набережному кварталу и будете вы наслаждаться только окнами соседей и их нижним бельём на верёвках. Так как сделали с полем на котором настроили ваши говнокоробки.

    Мария reply Anonymous

    Некто, во первых дома в которых живут люди не говнокробки. Во вторых ни в статье, не в комментариях не пишется про уничтожения парка. А вашим комментарием вы показали только свою необразованность и отношения к людям. О чем можно разговаривать с таким человеком, если вы не уважаете людей вокруг от куда в вас найдётся уважение к окружающей вас природе.

    Anonymous reply Мария

    Люди как раз и всё уничтожают и природу в том числе - поэтому я люблю больше животных, а людей не люблю.

    Недостроитель гавненко когда то сказал - зачем строить что то хорошее, если сельские жители и так раскупают на пАдолье квартиры.

    А вы считаете что типовые ссср-ие проекты 70-80-х годов 9-ти этажек (без нормальных дворов, без парковок, без парков и с 1 садиком), которые настроил гавненко в третьем тисячелетии не являются гавнокоробками в самом примитивном их виде. Вы же и проспонсировали постройку этих 9-ти этажек при наличии огромных строительных возможностей и технологий в третьем тисячелетии - и как я к вам должен относиться? не считая уничтоженного и незаконно отобранного и проданого поля психбольницы.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up