На Порика дерево впало на авто. Можливо, через пошкодження коріння екскаватором

На Порика дерево впало на авто. Можливо, через пошкодження коріння екскаватором
  • Сьогодні, 29 липня, на вулиці Порика, 39 дерево впало на припарковану біля будинку «Тойоту».
  • Власник авто Віктор, говорить, що дерева почали падати після ремонтних робіт тротуару та дороги на прибудинковій території. 

За словами водія «Тойоти» і мешканця будинку на Порика, 39 Віктора, ремонтні роботи у дворі розпочали проводити ще в травні. На початку червня двір вже був заасфальтований. Після цього  дерева попід під’їздами почали падати.

—  Вітер. Я зайшов в під’їзд, зібрався виїжджати,  тут телефонує сусід та  каже, що впало дерево на машину, — розповів Віктор. — Яке дерево, думаю. Жартує напевно. Виходжу і  бачу — от воно, дерево, на моїй машині. «Віндор» рили траншею, щоб стелити асфальт. І люди їм ще тоді казали: «Ви приберіть дерева,  бо ж коріння підрили екскаватором». Жителька першого поверху особисто це  бачила. Більше того, їхала жінка на інвалідному візку з маленькою дитиною. Вона проїхала, тут розвернулася, і саме в цей момент падає дерево.

Віктор розповів, що позавчора впала груша. Потім калина. А під час самих дорожніх робіт — туя. Поряд стоїть горіх, яке ось-ось теж впаде.

Відео дня

На місце приїжджала аварійна служба, щоб прибрати гілля. А також  слідчо-оперативна група поліції, співробітники якої взяли свідчення в сусідів. Вони підтвердили,  що під час ремонтних робіт коріння аварійного дерева було пошкоджено і від цього воно впало.

— Я зателефонував у «Віндор», але там мені відповіли , що до дерев не мають ніякого відношення і не мають права їх зносити, — говорить Віктор. — «Ми виконали роботу по факту, яку нам затвердили в плані  в міськвиконкомі», — так вони мені відповіли. Але ж копали вони, а не зелене господарство.

 — Ніхто нічого не сказав, що робити і куди звертатися. Всі поїхали: ми розписалися, свідки підтвердили.  Я не знаю, що мені робити, чесно,  — скзав Віктор

Власник авто чекає понеділка, щоб зателефонувати в Департамент житлово-комунального господарства.

Відео надано власником авто:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • community_survivalist

    Мда.... Жалко ((
  • Svetlana Dzidziewizc

    Будем надеяться, что машина была застрахована.
  • Марина

    Какая разница на каких номерах машина??? Люди ОЧНИТЕСЬ о чем вы тут пишете??? Факт в том, что упало дерево на машину, и слава Богу, что никто не пострадал. Во дворах ходят ЖИВЫЕ ЛЮДИ, бегают дети, а писатели вроде вас  могли оказаться в такой же ситуации. Сидеть и писать бред не по сути  все герои. А окажись вы не дай Бог в такой ситуации, то героизм сразу уйдет на дно. Никто из великих комментаторов не заметил в статье того факта, что перед самым падением дерева проезжала женщина в инвалидной коляске с ребенком. Конечно зачем учитывать людей, ведь машина на литовских номерах интересней, давайте ее обсуждать , или он хозяин, или у него доверенность, это ведь на много важнее того , что из-за халатности некоторых могут пострадать ЛЮДИ.
  • Игорь Вольський

    Яке діло мають євробляхи? Побачив щоб ти говорив, що на твою машину дерево впало.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up