Спецоперація рятувальників: у масках виводили малюків із дитсадочку «Сонечко»

Спецоперація рятувальників: у масках виводили малюків із дитсадочку «Сонечко»

На Вінниччині в садочку стався «витік газу». Смертельно-надзвичайну ситуацію відпрацьовували рятувальники.

У Погребищі рятувальні служби провели командно-штабне тренування на базі дошкільного закладу «Сонечко», повідомляє прес-центр служби порятунку «101».

«Згідно із задумом у  котельному приміщенні садочка стався витік газу. Це спричинило вибух, у результаті якого одна особа загинула та ще одна отримала травми середньої важкості. До місця події одразу було направлено черговий та резервний караули пожежників, чергову бригаду газового господарства, бригаду електромереж та  працівників Нацполіції. Рятувальники забезпечили евакуацію дітей та працівників з приміщення навчального закладу. Малеча, не боячись дядьків в обмундируванні, слухняно одягли захисні маски та рядочком покинули садок», - зазначають в відомстві.

Відео дня

 Вогнеборці оперативно ліквідували «пожежу».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Таварисч

    А с каких это пор медицинские маски стали защитным средством при утечке газа?

    З.А.Глядач reply Таварисч

    Це потрібно запитати у погребищанських "рятувальників".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up