Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді

Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді
  • На території Барської громади виявили незаконне розміщення побічних продуктів тваринного походження на відкритій земельній ділянці на території міста.

Виявили скотомогильник сьогодні, 18 квітня. Орієнтовна площа складування відходів становить 2000 квадратних метрів. Про це інформує Державна екологічна інспекція у Вінницькій області.

Враховуючи серйозність ситуації, фахівці Інспекції негайно відібрали проби ґрунту для дослідження та встановлення можливого забруднення.

На місце події також викликали поліцейських для документування порушення та встановлення людей, причетних до незаконного розміщення відходів.

Відео дня

Інспекція з благоустрою та зеленого господарства Бершадської міської ради закликає громадян повідомляти про подібні випадки, щоб вжити заходів щодо запобігання забрудненню довкілля.

Нещодавно, нагадаємо, Літинська селищна рада опинилася в центрі екологічного скандалу: фахівці Державної екологічної інспекції під час перевірки виявили на території громади несанкціоноване складування тваринних відходів.

 

Читайте також:

«Східний вокзал зустрічає дорожнім атракціоном». Коли на автостанції залатають ями?

У Вінниці збиралися створити найбільший дитячий центр. Чому проект заморозили?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Татьяна Шкляренко

    Про що думають ці «люди» коли творять таке свавілля. Так загадати нашу рідну землю
  • Roki Balboa

    то БАР чи Бершадь?

keyboard_arrow_up