Син полеглого захисника з Вінниччини отримав батьківський орден

Син полеглого захисника з Вінниччини отримав батьківський орден
  • На Вінниччині сину полеглого оборонця Ігоря Гаврилюка передали батьківську нагороду — орден «За мужність» III ступеня.

Ігор Гаврилюк народився 17 серпня 1990 року. Проживав у селі Горишівка. Воїн загинув 17 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання на Луганщині. Державною відзнакою його нагородили посмертно 9 жовтня 2023 року.

— 11 березня 2024 року керівництво Томашпільської громади та представники Тульчинського РТЦК та СП від імені Президента України вручили відзнаку батькам загиблого військовослужбовця Анатолію Семеновичу та Ользі Володимирівні, дружині Оксані, сину Андрію, — інформують на сторінці Тульчинської райдержадміністрації.

Відео дня

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Робимо ставки, де знову перейдуть дорогу на Соборній». Чому вінничани байдужі до полеглих воїнів?

«Поранені кричать не так від болю, як від травматичного шоку» — лікар повернувся з фронту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • L.

    Грошову виплату дайте а не нагороди,потім сімї залишаються без нічого...
  • Іра

    Людини нема і то головне а нагороди ті всі нехай влада засуне собі в одне місце
  • Valentyna Valentyna Mazur

    Вічна пам'ять і Царство Небесне Герою.

keyboard_arrow_up