Що залишилося на території згорілих калинівських складів. ФОТО із висоти

Що залишилося на території згорілих калинівських складів. ФОТО із висоти

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман побував у Калинівці. Після його візиту на його офіційній сторінці були опубліковані фото згарища.

На місці події залишилися розвалені будівлі та знищені дерева. Усе сіре від попелу. На фото знятих із висоти видно усі наслідки надзвичайної ситуації.

На відновлення цієї території треба буде чимало часу. Лише на її розмінування знадобиться близько двох місяців.

Ось ці фото:

Відео дня

Нагадаємо, увечері 26 вересня під Калинівкою загорівся склад з боєприпасами.

Детальніше про цю подію дізнавайтеся у наступних матеріалах:

Під Калинівкою рвуться снаряди. Люди тікають з міста

Гройсман: До вибухів біля Калинівки причетний зовнішній чинник

Вибухи у Калинівці: евакуйовано близько 30 тисяч людей. Є травмовані

На складах у Калинівці та околицях почали працювати сапери. Триває перевірка

Ранкові вибухи на військовому складі під Калинівкою. ВІДЕО

Диверсії у Калинівці не було? Почали шукати винних серед своїх

Муженко прокоментував вибухи в Калинівці: ворог нагадав, що йде війна

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Порошок

    Кратер после взрыва, как от детонации Точки-У
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up