«Що я тобі зробила?» Анна Левчук про конфлікт зі спортсменом, який вискочив їй на авто

«Що я тобі зробила?» Анна Левчук про конфлікт зі спортсменом, який вискочив їй на авто
  • Вінницькі активісти 12 травня оприлюднили відео з камер автофіксації, на якому чоловік пошкодив автомобіль вінничанки, вискочивши на дах.
  • Раніше винуватець події прокоментував свій вчинок журналістам сайту «20 хвилин». Тепер власним баченням ситуації поділилася водійка пошкодженої машини.

Тиждень тому соцмережі облетіло відео: чоловік з розбігу вискочив на дах автівки, а потім збіг з нього. Тим часом в салоні авто чути жіночі крики. Відеокадри з камери автофіксації та з мобільних телефонів свідків оприлюднили вінницькі активісти.

В поліції оперативно відреагували на відео. Слідчий відділ Вінницького райуправління відкрив кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною першою статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Відео дня

З дописів у Фейсбуці громадського діяча і волонтера Володимира Затайдуха вінничанам стало відомо не лише ім'я головного героя відео, а й причину конфлікту.

Тим чоловіком, який пробігся по даху автівки, є доволі відомий у Вінниці спортсмен. Це Едуард Михайлов, керівник кількох міських спортивних клубів та бази «Спартак». 

У салоні автівки знаходилася екс дружина та маленький син Михайлова, а за кермом подруга його колишньої. Чоловік, попросив водійку зупинитися. Коли та не відреагувала — він вискочив на авто і пошкодив його. Також з дописів громадських активістів відомо, що ніби жінка за кермом і Едуард Михайлов були не знайомі.

«Всі пам'ятають як Эдуард Михайлов, попригав по авто незнайомої йому дівчині…Як з'ясувалося на задньому сидінні даного авто знаходився також син ( якщо не помиляюсь 4 рочки) і колишня дружина, но водійку і власницю авто він не знав. МИ не хочемо виносити сімейні проблеми — це їхнє особисте, але є основне, ніякі обставини не дозволяють шкодити майно і поводити себе так з незнайомою тобі дівчиною (водійкою)».

Також, за словами Володимира Затайдуха, пошкоджене спортсменом авто водійці купив її батько за бойові виплати, оскільки нині воює на передовій. Тепер ремонт автомобіля буде коштувати біля 150 тисяч гривень.

«Військовослужбовець, який захищає нашу країну на сході (при тому в найгарячішій точці), придбав своїй дочці авто, на якому вона приїхала забрати свою подругу з дитиною і наштовхнулася на ось таку ситуацію (не знаю, як словами описати цей вчинок)», — написав у Facebook під відео Володимир Затайдух.

«Я погарячкував»

Виявилося, що ситуації, яка зображена у відео, передували певні події. Зокрема святкування дня народження Едуарда Михайлова. За містом спортсмен зібрав гостей, запросив також екс дружину з маленьким сином. Потім за жінкою з хлопчиком заїхала її подруга, аби відвезти їх додому. Михайлов захотів, щоб колишня з сином залишилися на святі і намагався водійку зупинити. Коли вона не відреагувала — він вискочив на авто.

За словами Едуарда Михайлова, він шкодує, що так вдіяв. Але заперечує той факт, що водійка його не знала: вона дружить чотири роки з його колишньою дружиною, тому він знає і цю жінку, і її сім'ю. Також йому відомо, за який кошт було придбане авто.

— Як так вийшло — я сам не розумію. Погарячкував. Потім зрозумів, що накоїв, до того ж міг налякати дитину, — розповів Едуард Михайлов в інтерв'ю. — Але в той вечір я не давав згоду, щоб забирали сина, тим паче, саме ця особа. Я по низці причини не хочу, щоб вона спілкувалася з моїм сином взагалі. Це сімейна справа, її вона ніяк не стосується. Всі пишуть, що я на незнайомих жінок напав. Ні, жінки знайомі. Взагалі, ми з дружиною і сином нормально спілкувалися, поки не втрутилася її подружка. А машина цій дівчині була куплена не за гроші тата-військового, а за кошти, які вона отримала при розлученні. За моєю інформацією тато водійки не воює на сході, можливо в ТРО. Я цю сім'ю добре знаю, ми чотири роки знайомі.

Також Едуард Михайлов заявив, що не проти відремонтувати пошкоджений ним автомобіль.

— Мені одразу сказали, що ремонт авто мені буде коштувати 2,5 тисячі доларів і щоб я віз готівку. Я відмовився. Сказав, що для початку  ми дізнаємося, скільки ремонт автівки буде коштувати в офіційного дилера, на станціях. Бо ті суми, що вони мені озвучують не є дійсними. Я запропонував їм, що заберу машину, сам відновлю її якісно.

«Ми готуємося до суду»

Не забарилася прокоментувати ситуацію і водійка авто, по якій пробігся спортсмен, Анна Левчук. З нею поспілкувався журналіст RIA/20хвилин, громадський активіст Віталій Павловський.

— Ситуація сталася 6 травня, — розповідає Анна. — Ввечері я відпочивала в себе вдома, мене набрала подруга моя найкраща, з якою ми вісім місяців спілкуємося, після того, як вона розійшлася з винуватцем даної події. Ми живемо на одному районі. Ми сусіди, гуляємо разом з дитиною. Вона телефонує і питає, чи можу з дитиною її забрати. А я перед операцією була, могла її забрати. Я приїжаю. Підлітає до мене Едуард, відкриває пасажирські двері і каже: «З..лась на..й отсюда» і гупає гучно дверима. Потім сідає подруга з дитиною в автомобіль, і я питаю, щось сталося? А вона каже ні, наче все було нормально. Питаю, чи їдемо — вона каже «так». Я розвертаюся, під'їжджаю до тієї локації, де вони сиділи. Вибігає Едуард назустріч, перекриваючи мені дорогу, і жестовими рухами показує щоб я відкрила вікно. А я замкнулась, бо на той момент злякалася. Він починає шантажувати свою дружину, що якщо вона не вийде, він розіб'є вікно. Це видно на відео. Я питаю, що я тобі зробила? Починаю від'їжджати, а він вискочив мені на машину.

Далі Анна Левчук викликала поліцію.

— Я в стані шоку, в мене дитина в машині плаче. Я вилітаю в шоці, викликаю поліцію. В цей час він мені погрожував. Я ще подзвонила своїм друзям. Приїхала поліція і друзі. Ми там хотіли закрити питання. Йому попередньо по пошкодженням, те, що бачили, сказали, що буде плюс-мінус до двох тисяч доларів. Він не признавав свою провину, сказав що «вєтка впала», це також видно на відео з відеофіксатора.

За словами водійки постраждалого авто, Едуард Михайлов відмовився сплачувати дану суму.

— Потім він перестав виходити на зв'язок. Я його особисто не знаю, лише зі слів Наталі, його колишньої дружини. У вівторок я передаю інформацію через спільних друзів. Потім він повідомляє, що машину зробить сам, але щоб я до його дитини не наближалася. По-перше, в дитини ще є мама, і вона вирішує з ким їй і її дитині спілкуватися. По-друге, ніхто йому не дасть робити машину після того, що він вдіяв і перестав виходити на зв'язок. Зараз ведуться слідчі дії, і ми готуємося до суду.

Також журналіст Віталій Павловський на відео показав, як експерти оцінюють пошкодження.

— Даний автомобіль купив мені батько, говорить постраждала. — Це мій перший автомобіль. А батько Олег знаходиться на фронті, я вам покажу фото його нагороди за зразкову службу та поранення. Коли почалася війна, він пішов добровольцем в перший тиждень. Він сказав: краще я, ніж молоді. Він був у Бахмуті, в Авдіївці. Його батальйон був рік на сході. Образливо, оскільки в минулій статті на «20 хвилин» Едуард сказав, що мій батько не воює, а в ТРО. Ситуація така, що поки він нормально питання вирішувати не хоче, сказав що хоче сам зробити машину. А я не довіряю цій людині зовсім.

Батько дівчини Олег Левчук і його відзнаки

 

Читайте також:
Все про скандал з Едуардом Михайловим. Спортсмен прокоментував, чому вискочив на автомобіль

«Я їхав на роботу, повз пронісся мікроавтобус і поїхав далі» — каже поліцейський, якому приписують втечу з місця ДТП

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Suleiman Bender

  • Читач42

    в окоп его на 0 к власнику авто- нехай заробляє на ремонт,  а батя стоїсть ззаді
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

  • Иван Демидов

    Вся причина в том что чувак взял в жены телку из окружения гопников. И хоть семейная жизнь,но коза продолжала  общаться с бандитами и гопниками. Вообще скажи кто твой друг . я скажу кто ты. Была бы жена простая девка , было бы все ок, а так вся на понтах и на понятиях.

    Читач61 reply Иван Демидов

    Першу жінку він взагалі бив, та зраджував, усе місто знає про це, відео до речі також є)

    Наталья Гладченко reply Иван Демидов

    Иван Демидов так у нього теж , погодьтеся,поведінка не інтелігента 🙁.Стрибнути на дах машини 😱

keyboard_arrow_up