У чому зустріти рік Чорного кролика? Запитали поради у вінницької дизайнерки

У чому зустріти рік Чорного кролика? Запитали поради у вінницької дизайнерки
  • Наближається Новий рік. Вже знаєте, у чому його зустрічати? Якщо ні — ми підготували ідеї, що одягнути в новорічну ніч. Поради дає вінницька дизайнерка.

Цього року ми всі чекаємо на Новий рік не так, як раніше. 2022 рік був для нас дуже важким, тож і відповідний настрій не дозволяє нам думати про святкові сукні та помпезний вигляд. Втім, якщо попри все, ви таки вирішили зануритися у магічну атмосферу ночі, дизайнери підкажуть, що одягнути у свято.

У всьому новому

Зараз багато жінок замислюються над тим, в чому зустрічати Новий рік. Попри те, що відбувається навколо, десь глибоко в душі всі ми, немов маленькі діти, чекаємо дива. Крім того, думки про майбутнє свято дозволяють трохи відволіктися.

Тим більше, що не можна ігнорувати перехід від одного року до наступного, адже вважається, що це магічний момент — в цей час всі ми загадуємо бажання і малюємо в своїх думках плани на прийдешній рік.

Відео дня

Фахівці з езотерики вважають, що для такого важливого свята і вступу в новий життєвий цикл важливо правильно підібрати одяг. Модні дизайнери теж притримуються такої думки.

Крім звичайних приготувань, прикрас і манікюру на Новий рік, всі ті, хто святкує цю подію, намагаються одягнути новий одяг, щоб залучити до свого життя удачу і щастя. Все це символізує ідею змін, ідею нового початку.

Але якщо сукня на Новий рік 2023 не нова, не хвилюйтесь. Досить одягнути хоча б один новий аксесуар. Навіть маленька обновка допоможе задобрити прийдешній Новий рік. Крім того, важливо врахувати і те, який колір одягати на Новий рік 2023 — тоді тварина-символ року буде до вас прихильною.

Кольори року Кролика

Новий 2023 рік пройде під заступництвом Чорного Водяного Кролика — тварини милої, сімейної, що цінує домашнє вогнище. Він значно спокійніший за рік Тигра, який минає. Кролик (за однією з версій Кіт) — чутливий, ніжний, милосердний, скромний, впертий і консервативний. Ось чому 2023 рік кролика – найкращий час, щоб не тільки поставити собі нові цілі, але і стати трохи добрішими до себе і оточення.

Так ось, у 2023 році кролика кольори одягу повинні відповідати його смакам. Найбільш підходящий наряд на Новий рік 2023 має включати найщасливіші кольори 2023 року — червоний і рожевий, а також синій і зелений, який матиме великий вплив на особисте і професійне життя.

Крім того, не забудьте і про колір симпатяги-кролика — чорний, адже ми зустрічаємо рік саме Чорного Водяного Кролика. При цьому врахуйте, що кролик — не хижак, але у нього твердий характер, і подібне він любить.

Тому й образ на свято має бути відповідний. Зустрічати Новий рік найкраще в однотонних спокійних відтінках — рожевий, блакитний, фіолетовий, лимонний, оливковий, білий.

Доповнити образ можна аксесуарами із золота чи срібла. Для тих, хто любить стрази, паєтки, блискітки, варто знати, що стиль все одно має бути стриманим, якщо хочеш задобрити Кролика.

Одягнути на Новий рік можна і чорний — адже саме він є головним кольором року. Синій — символізує водну стихію, з якої до нас іде Кролик. Можна одягнутися і в помаранчевий, адже він притягує удачу та успіх. А для тих, хто хоче залучити достаток у життя, потрібно одягнути зелений колір.

Щоб образ на Новий рік 2023 вийшов ідеальним, а Чорний Водяний Кролик був доброзичливим до вас, вибирайте елегантне чорне плаття з акцентом. Це може бути ефектний виріз на спині, розріз або бант.

— Цього року в новорічну ніч варто одягнути наряди синього і чорного кольору, — говорить вінницька дизайнерка Світлана Теренчук. — Це рік Кролика, тому варто одягати більше спокійніші кольори, ніж минулого року. Також можна одягнути білий, рожевий, оливковий, блакитний. Стосовно аксесуарів вони теж мають бути більш спокійніші. Але срібло і золото підійде і буде гармоніювати з вищевказаними кольорами. У новорічну ніч варто одягнути щось патріотичне, але не яскраве, а стримане.

Ваш новорічний наряд 2023 ні в якому разі не повинен включати натуральне хутро — тільки штучне або декор у вигляді пір'я. Крім того, краще не використовувати сірі і білі тони — вони максимально близькі до кролячого хутра. Також залиште на колись занадто шикарні сукні з напускним пафосом, складними деталями і незрозумілими конструкціями. 

Якщо ви зустрічатимете Новий рік 2023 в домашній теплій обстановці, то цілком можете взяти на озброєння яскраві джинсові, в'язані, трикотажні і навіть шкіряні речі. Одягайте те, в чому вам комфортно, і будьте щасливими.

 

Читайте також:

Зміна загального настрою буде суттєва. Астропсихологиня Антоніна Пачевська дає прогноз на 2023 рік

Все, крім «Олів'є». Вінницькі шефи та гастроблогери діляться рецептами страв до святкового столу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Nadeen Karaban

    Ох і проблема.. Що вдіти..бронежилет... А якщо є дім то Піжаму.. Настрою немає.. Війна..
  • Ольга Гора

    Аби не гола :D
  • Оксана Безносюк

    Останнє речення статті ключове!
  • Ольга Шарапо

    Ну така проблема!!!!

keyboard_arrow_up