Трагедія в Кирнасівці: 17-річного Олександра Горбатюка знайшли мертвим у водоймі

Трагедія в Кирнасівці: 17-річного Олександра Горбатюка знайшли мертвим у водоймі
  • Два дні тому Тульчинський районний відділ поліції оголосив розшук безвісти зниклого 17-річного Олександра Горбатюка, родом з селища Кирнасівки, Тульчинського району.
  • Стало відомо, що хлопця знайшли мертвим.

Вчора на Вінниччині розшукували безвісти  зниклого Олександра Горбатюка, 2004 року народження, жителя селища міського типу Кирнасівка, якого востаннє бачили 14 жовтня. Пошуки гарних новин не принесли: 15 жовтня ввечері хлопця знайшли без ознак життя.

— Пошукову операцію розпочали 15 жовтня після того, як рідні звернулися в відділок поліції, — говорить начальник ВК ГУНП у Вінницькій області Анна Олійник.— Крім представників особового складу тульчинської поліції, до пошуків Олександра Горбатюка долучилися мешканці села, загалом 80 осіб. Прочісували Кирнасівку і площу навколо. Аж поки вчора ввечері за селом, в ставку біля берега побачили світлу пляму. Виявилося, що то була кофта Олександра, в якій знаходився гаманець з документами. За допомогою рятувальників дістали хлопця з дна водойми мертвим. Тіло відправлено на судово-медичну експертизу. В рамках впровадження статті 115 ККУ (умисне вбивство) встановлюються обставини трагедії. 

За висновками судово-медичної експертизи смерть 17-річного Олександра Горбатюка настала внаслідок утоплення. 

Відео дня

— Попередньо, на місці трагедії ознак волочіння чи боротьби не виявлено,— коментує Анна Олійник.— Перевіряємо всі можливі версії його загибелі: вбивство, нещасний випадок, самогубство.

Звертаємося до наших читачів. Можливо ви знали загиблого особисто і можете розповісти деталі останнього дня життя хлопця — просимо вказати  в коментарях, або зателефонувати автору статті.

Редакція 20minut.ua висловлює співчуття рідним і близьким Олександра Горбатюка. 

 

Читайте також:

Їхали до друзів. Деталі трагічного ДТП, в якому загинула викладач Кооперативного інституту

«Я ніколи не пробачу». Покалічений п'яною водійкою на Богуна Андрій Тарасюк дав свідчення на суді

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (59)
  • Yulia Garashchenko

    Тут близько немає ніякого самогубства) вякби було самогубство тоб в легенях найшли воду) а так як легені були чисті то явно не самогубство він попав у воду вже  або мертвим або без свідомості) поправте якщо щось не так)
  • Елена Едуардовна

    Какой красивый и положительный ,как рано оборвалась жизнь,,,,
  • Читач04

    Це вбивство, але ніхто не хоче напрягатись бо їх це некасаєця.Ті сволочі на волі а дитини немає, як це ви можете так жити. Саме лекше зробити ви ним того кого немає і не буде спросу.
  • Вера Сотниченко

    Вечная светлая память

keyboard_arrow_up