Їхали до друзів. Деталі трагічного ДТП, в якому загинула викладач Кооперативного інституту

Їхали до друзів. Деталі трагічного ДТП, в якому загинула викладач Кооперативного інституту
На минулих вихідних в аварії загинули Світлана Мацера і її чоловік Олександр
  • Днями всі ЗМІ майоріли страшним заголовком про ДТП в Могилів-Подільському районі, де разом з чоловіком Олександром в аварії загинула завідувачка кафедри Кооперативного інституту Світлана Мацера.
  • Колеги і друзі діляться спогадами про загиблу подружню пару, розповідають про їх останні хвилини життя.
  • Похорони відбудуться завтра.

Була субота і щаслива подружня пара з Вінниці їхали до друзів в Могилів-Подільський район. Чоловік керував автівкою Hyundai, а дружина телефоном спілкувалася з подругою, повідомила, що незабаром приїдуть, пора їй накривати на стіл... 

З подружжям Світланою та Олександром Мацера, які 9 жовтня загинули в ДТП, прощатимуться завтра в Реквієм об 11-й годині. 

Нагадаємо, трагедія сталась близько 12.20 години поблизу села Лучинець Вендичанської громади. За попередньо інформацією слідства, 60-річний водій іномарки не впорався з керуванням, внаслідок чого з’їхав в кювет. Від отриманих травм кермувальник та його 58-річна дружина загинули на місці. 

Відео дня

З дописів у Фейсбуці стало зрозуміло, що загибла в ДТП — це завідувач кафедри менеджменту Вінницького кооперативного інституту, кандидат економічних наук Світлана Мацера.

«Молода, яскрава, професійна»

Світлана Миколаївна Мацера — автор чисельних наукових посібників і монографій, публікацій в наукових виданнях. А найголовніше — педагог з великої літери і чудова людина. Про це свідчать слова друзів, колег і студентів. 

Віра Ваганова: «Це непоправима втрата для нашого закладу! В це неможливо повірити…З цим неможливо змиритися…Молода, яскрава, професійна…Царство небесне цій щирій, світлій людині!»

Вікторія Пивовар: «Завжди важко втрачати близьких людей, особливо таких, якою була Світлана Миколаївна — позитивна, енергійна, добра, мудра, справедлива, щира та неймовірно красива жінка! Взірець для наслідування! Саме Світлана Миколаївна дала мені «квиток у професійне доросле життя»! Завжди пам'ятатиму всі поради та настанови, які отримала! Пишаюсь, що була особисто знайома із такою чудовою та світлою людиною! Назавжди у моєму серці!

Алла Квірікашвілі: «Шок... Така завжди гарна, привітна, життєрадісна, мудра... Царство небесне... Вічна пам'ять».

Ірина Дворніцька: «З життя пішла частина мене, мій Друг, мій партнер, моя друга мама і найпрекрасніша у світі людина...Не можу підібрати ніякі слова ...Не можу повірити, не можу!!!
На відео лише маленький фрагмент її прекрасного життя, де вона немов махає допобачення, і її найулюбленіший музичний блюз...»
.

«Були щасливою парою»

Віталій Шарко, доктор економічних наук, доцент кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ навчався з покійною Світланою Мацерою в аспірантурі, разом працював. Каже, це була людина і жінка з великої літери. 

— Світлана Миколаївна була і професіоналом з великої літери, — говорить Віталій Шарко. — В свій час вона була фундатором кафедри економіки і підприємництва в Кооперативному інституті, деканом факультету. Для своїх студентів була добрим другом і класним наставником, гуртувала молодь. Вона завжди з відповідальністю відносилася до того, чим займалася. В свій час активна була в політиці.  

До того ж Світлана Мацера і жінкою була класною: виглядала не по рокам, була стильною та енергійною. Про Світлану Миколаївну і про її чоловіка Олександра, який був перевізником, всі говорили, що вони щаслива пара.

Завтра з-за кордону приїде прощатися зі своїми батьками єдиний син Андрій. Прикро, що йдуть найкращі...

 

Читайте також:

«Я ніколи не пробачу». Покалічений п'яною водійкою на Богуна Андрій Тарасюк дав свідчення на суді

В автокатастрофі загинула викладачка кооперативного інституту Світлана Мацера

У ДТП загинуло подружжя вінничан. На місці події працюють слідчі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Тетяна. Суржок.

    Вічна пам'ять
  • Олеся Лесняк-Шимотюк

    Царство небесне !!!!
  • Наташа Гусак

    Царства небесного, вічна пам'ять
  • Тетяна Панасюк

    Царство небесне світла пам'ять

keyboard_arrow_up