Розпочалося нагородження переможців конкурсу "Народний бренд 2016"

Розпочалося нагородження переможців конкурсу "Народний бренд 2016"

Сьогодні, 14 грудня, в ресторані Aura проходить церемонія нагородження переможців в найочікуванішому демократичному конкурсі міста «Народний бренд». Найкращі в бізнесі вже отримують дипломи та заповітні статуетки богині перемоги «Ніка».

З вікон ресторану відкривається панорама засніженого вечірнього міста. Люди поспішають сюди в Aura, щоб поринути в теплу атмосферу святкування щорічного народного конкусу, голосування в якому тривало два місяці.

Відео дня

Previous Next

Зала потроху заповнюється гостями. Тут збираються найкращі в сфері бізнесу, ті, хто виправдав довіру народу представники підприємств, компаній, брендів, торговельних марок. Вони усміхаюьтся та проходять ближче до сцени. Фотографи "ловлять" їх рухи на свої камери і направляють об'єктиви на сцену.

Привітальні слова президента Медіа Корпорації РІА Олександра Човгана та генерального директора Олега Горобця вже традиційно відкривають офіційну частину «Народного бренду» - конкурсу, що  проходить 15 рік поспіль не тільки в Вінниці, а й у Тернополі, Хмельницькому, Житомирі.

Ведучий Максим Никитенко оголошує номінації... Вже за мить на "п'єдесталі" з’являється переможець першої категорії "Автосалон" - Баварія Центр, дилер BMW. В цьому році представлено 48 номінаці, тож далі стає все цікавіше. Вечір хорошої музики, гучних оплесків та дзвону келихів з вином продовжується....

Previous Next

Що відбувалося далі та про усі подроби заходу зможете дізнатися в наступному матеріалі. 

Партнери, які підтримали конкурс "Народний Бренд 2016":

Міцний партнер - якісний цемент "Зодчий", офіційний партнер  "Білозгар", ексклюзивний перевізник "Бліц Таксі 555-444", чай "Greenfield", поліграфія "Ідеї Успіху", торгова марка "Cotnar", компанія "Clean House", торгова марка "Chateau Jardin", online журнал "Harved", пригощає ресторан лаунж караоке "AURA"

Дізнатися про конкурс більше:

Розпочалося голосування за «Народний бренд 2016». Обирати кращих — тобі

«Народний бренд 2016». Покращувати сервіс не означає надавати більше знижок

Чому варто взяти участь у конкурсi «Народний бренд-2016» і проголосувати?

Від ручки до кліку: як відбувалася еволюція конкурсу «Народний бренд»

Хто переміг в конкурсі «Народний бренд». Результати голосування

Більше фото з церемонії тут

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги 10:07 Дрони з Калинівки випробували на полі бою. Робити їх самотужки дешевше і швидше photo_camera 10:03 Олег Мейдич: «Закон про легалізацію грального бізнесу взагалі має бути скасований» (Прес-служба ВО "Батьківщина") 09:48 Через важку хворобу перестало битися серце воїна-добровольця Володимира Савуляка 09:18 У Генштабі розповіли про 804-й день війни: найгарячіше на Авдіївському напрямку 08:17 Сьогодні вітаємо Антона та Людмилу. Історія, заборони та прикмети 7 травня 08:00 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 07:55 Вакансії в Green cool, Грош та 59 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up