Розписалися в Херсоні, весілля зіграли в Києві. Офіцер Андрій Підлісний одружився

Розписалися в Херсоні, весілля зіграли в Києві. Офіцер Андрій Підлісний одружився
  • Андрій Підлісний, офіцер морської піхоти Військово-морських сил ЗСУ, ветеран АТО/ООС, координатор ГО «Res_Publica. Брати по зброї» одружився. Розписався військовий з коханою Вікторією в Херсоні, зіграли весілля в столиці.

В історії Андрія Підлісного відбивається вся українська армія останніх дев'яти років — а саме стільки цей молодий чоловік віддав Збройним силам України. Але цього разу стаття не про військові будні офіцера з Вінниці, а про його свято. Днями 29-річний військовий одружився. 8 вересня Андрій з коханою розписалися в Херсоні. В місті, де нині служить Підлісний.

«Символічно, що офіційну частину нашого нового спільного етапу життя ми вирішили провести у місті, де бачимось найчастіше. Херсон. Не думав, що з цим містом у мене буде повʼязано стільки спогадів, але війна війною, а весілля за розкладом» — так Андрій підписав фото, зроблене після РАЦСу.

Відео дня

Гучне весілля подружжя Підлісних зіграли 17 вересня в Києві. Серед численних гостей був помічений екс-президент Петро Порошенко з дружиною. Вів свято вінницький шоумен і волонтер Олег Лук'янов (MC Lucas).

Молода дружина офіцера Вікторія до заміжжя носила призвіще Вахнюк. Дівчина мешкає, навчається і викладає українську філологію в столиці. Закохані познайомилися в інтернеті, наживо — за місяць до повномасштабного вторгнення. Офіцер оригінально освідчився Вікторії в романтичній атмосфері Карпат, де вони разом відпочивали під час його відпустки.

Андрій з коханою Вікторією вирішили зняти відео для Тік-Току, на якому чоловік збирався своїй дівчині одягнути подаровану підвіску. Разом з прикрасою він дістав і обручку. Андрій став на коліно і отримав заповітне «Так».

— Готував освідчення місяці два, напевно, — розповідає офіцер. — Я був у щорічній відпустці, і ми поїхали на відпочинок в Карпати. Вікторія підозрювала, що я їй можу зробити пропозицію. Тому я придбав підвіску з кулоном. Ми знімали постановочне відео, в якому одягав ту саму підвіску. Заодно і зробив пропозицію, тому вона на відео була така здивована.

Військовий розповів, чому обрав саме цю дівчину супутницею життя.

— Я розділяю кохання і закоханість, — каже Підлісний. — Кохання — це надовго і саме з цією людиною. Мені подобається громадянська позиція Вікторії, вона патріотка, бере участь в соціальних проектах, є викладачкою української мови і літератури. Я відчув, що мені з цією людиною комфортно і ми одружилися. Ми не затягували, оскільки життя дуже швидкоплинне.

Після весілля офіцер Андрій Підлісний повертається на передову. Нині військовий прагне якнайшвидше здобути перемогу, аби нарешті жити спокійним цивільним життям.

 

Читайте також:

«Що ж, пишемо нову історію разом». Морпіх Андрій Підлісний освідчився коханій в Карпатах

Снайпер, розвідник, командир: дев'ять років війни морпіха Андрія Підлісного

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Надія Гонтар

    Вітаю , молоде подружжя ! Хай буде щаслива доля ! І любов на все життя !
  • Людмила Козаченко

    Андрій   та Вікторія вітаємо вас! Живіть щасливо в мирі та злагоді, кохайте і поважайте один одного на довгі роки!!! Це дуже відповідальний і серйозний крок у вашому житті, хай ваше сімейне життя буде щасливим
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👇
    https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

  • Eduard Ionovich

    Шкода,що Порошенка з дружиною помітили на весіллі,а не за тюремними гратами,де їм як раз і місце.

keyboard_arrow_up