Неймовірна історія дівчини: «Робіть, що хочете, але я маю схуднути на 40 кілограмів!»

Неймовірна історія дівчини: «Робіть, що хочете, але я маю схуднути на 40 кілограмів!»
Нині вага в Ані 65,5 кг "А була така тьотя!..103 кіло носила на собі"- каже дівчина
  • Аня Марченко з Хмільника побилася об заклад з подругою, що схудне на 40 кілограмів.
  • Зробити це їй вдалося за… неповних півроку.
  • Якими чином? Що виграла у подруги? Що радить іншим?

Ще у серпні минулого року 27-річна Аня Марченко мала вагу 103 кілограми при зрості 167 сантиметрів. А вже наприкінці грудня того ж року дівчина досягла поставленої мети  - на вазі висвітлювалися цифри 65,5 кілограмів. «Зняла» з себе майже 40 кілограмів

Ого! Ніби мішок цементу скинула з плечей

– Вважай, ти скинула з себе мішок цементу,– сказав один знайомий, дізнавшись про результат схуднення Ані.

Відео дня

Нині в талії - 69 сантиметрів

Такий халат Аня одягала на роботу ще літом минулого року - 115 см у талії

Це плаття теж її

Вона ж вважає, що досягла цього завдяки двом речам – правильному харчуванню і спеціальним вправам у спортзалі. Що таке можливо, довела у першу чергу собі. І подрузі, звичайно, яка нізащо у це не вірила.

Аня працює медсестрою у профспілковому  санаторії «Хмільник». Закінчила медичне училище. Демонструє старий гардероб. Одягає плаття, що його носила раніше, потім – шорти. Не віриться, що раніше мала таку комплекцію. Бере сантиметр, обмірює талію. Вона в неї 69 сантиметрів. Старі плаття й шорти в об’ємі мають 115 сантиметрів. Дівчина стає на вагу – 65,6 кілограмів. Каже, мабуть, це результат того, що під час свят умовили з’їсти трохи випічки.  

— Моя одногрупниця проживає на сьомому поверсі, - розповідає дівчина. – Бувало, приходимо до неї, а ліфт не працює. На кожному прольоті зупинялася перепочити. Знали б ви, як це важко з вагою понад сто кіло! Тепер піднімаюся без зупинок, не задихуючись нітрохи. Мала деякі проблеми із здоров'ям. Тепер не скаржуся. Думаю, це результат правильного харчування і занять у фітнес-клубі. Крім того, систематично у басейні плаваю.

Дівчина не приховує, що такою, як нині, вона собі подобається. Обраний спосіб життя влаштовує повністю. Без тренувань у спортзалі себе взагалі не уявляє. Каже, так, як харчується, як себе почуває, як займається у фітнес-клубі – все їй комфортно. Зізнається, що саме так їй хочеться жити надалі.

«Спеціальні дієти – це не те, головне – вогник в очах»

— Пригадую,  якою Аня прийшла до нас перший раз, - розповідає керівник фітнес-клубу Тетяна Савчук. - Невпевнена у собі, засмучена, і раптом каже: «Робіть, що хочете, але до кінця грудня я маю важити 65 кілограм». Отоді я побачила вогник у її очах. Тоді зрозуміла: ця дівчина доб’ється бажаного, бо має силу волі. Це відчувалося одразу.

Пані Савчук, досвідчений тренер, розробила індивідуальну методику занять у клубі і, як вона каже, правильне харчування. Аня з кожним разом вражала її все більше

. Наприклад, замість рекомендованих трьох занять на тиждень, дівчина приходила щодня. У деякі періоди навіть двічі на день. Не приховувала, що їй дуже подобаються заняття.

Її результат заохотив до занять у клубі двох старших сестер. Найстарша з трьох сестер, 40-річна Леся, уже теж може похвалитися своїм першим досягненням. Після місяця занять також зменшила вагу тіла. Середульща Неля так само відвідує заняття.

— Я вірила в Аню, бо з такою наполегливістю неможливо не досягти бажаного, - каже Тетяна Савчук. – Помилилася тільки в результаті. Сподівалася, що дівчина зупиниться на вазі приблизно 75-70 кілограмів. Вона ж перевершила мої сподівання. Досягла 65 кілограмів, все одно продовжує заняття. Зізнається, що не уявляє себе без цього.

Ми і шашлики, і торти, а дитина тільки дивиться

Найбільше хвилюється за донечку її мама пані Людмила. Каже, всі троє її дівчаток народилися з великою вагою. В Ані вона була найбільша – понад п’ять кілограмів.

Про її зайві кілограми тепер нагадує хіба що минулорічне фото

— Вона нам і такою подобалася, і не тільки нам, - каже пані Людмила. – Якщо природа наділила такою комплекцією, то що зробиш. Але захотіла схуднути. Я дивилася на все те, і серце краялося. Думаю, якої біди не наробила. Збираємося не раз компанією, шашлики, торти їмо, а вона – ні, і все. Скільки не умовляли, як не просили… Дивлюся на неї, то та їда і мені в горло не лізе. Навіть не знала, що в Ані така велика сила волі!

— Закохалася? – запитую у дівчини

— Ні. Я б сказала. Не стала б приховувати.

Аня охоче відповідала на всі питання. Крім одного – на що сперечалися з подругою. Категорично відмовилася про це говорити. Уточнила, що про хлопця тут не йдеться. Каже, вона робила все для себе, а не для когось. А де подруга? Виїхала в Польщу.

Меню різноманітне, крім сніданку

Дівчина харчується п’ять разів на день дрібними порціями.

Має три основні прийоми їжі і два перекуси.

Вранці традиційна вівсяна каша. З пластівців, виготовлених з вівса вищого ґатунку. Готує на воді. Пластівці купує без добавок. Сама додає шматочки яблука, родзинки, або корицю чи горіх. Не все одразу, почергово, одного дня одне, наступного – інше. Відмовилася від солодкого, випічки, хліба, картоплі. Уточнює, що картоплю інколи може з’їсти. Виключила смажену їжу. Споживає печене, варене або на пару приготовлене.   

На обід – суп не засмажений нічим. Інколи з додаванням оливкової олії. Або каша, наприклад, гречана найбільше смакує, макарони з твердих сортів борошна. Відварне м'ясо чи риба. З жирів – оливкова олія, якщо її нема, то соняшникова, але тимчасово, поки не купить оливкову. Інколи додає до страв соєвий соус. Між сніданком і обідом з’їдає яблуко чи випиває кефір. На вечерю після тренування відварне яйце чи овочевий або фруктовий салат. Може випити каву або чай, але без цукру. Його заміняє медом. Цукор, а також цукровмісні продукти виключила з раціону, так само, як сіль. Після вживання їжі 40 хвилин нічого не п’є – ні чаю, ні кави, ні води. Протягом дня води п’є 2-2,5 літра. І під час занять у спортзалі також не обходиться без води.

Жінкам з великою вагою складніше завагітніти

Головний лікар Хмільницької центральної районної лікарні Василь Залецький:

— Дівчина вирішила так для себе – і добилася бажаного результату. Зробила це вона з певною метою. Можливо, заміж хоче вийти. Жінкам з надлишковою вагою складніше завагітніти. Це нормальний процес. Чи є зміни в організмі і як він реагує на новий спосіб життя, особливо у харчуванні, про це можна сказати після детального обстеження. Дівчина не скаржиться на поганий стан. Навпаки. Все одно після такого суттєвого зниження ваги тіла варто б показатися лікареві.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Самсон

    Твоя подруга, яка виїхала до Польщі, прочитавши цю новину, впала в кому. Вона вже ніколи, ніколи, ніколи не повернеться до України, а тим паче ніколи не буде сперечатися чи спорити про такі речі. В неї з'явилась інша подруга, вона з нею й виїхала - це всім відома " українська грудна жаба".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up