Ресторани, бари, паби: десять нових закладів, які відкрилися у Вінниці впродовж останнього року

Ресторани, бари, паби: десять нових закладів, які відкрилися у Вінниці впродовж останнього року
Ілюстративне зображення
  • Попри війну, бізнес продовжує працювати та підтримувати економіку України. Деякі підприємці навіть зважуються на відкриття нових закладів. Зібрали десять таких місць у Вінниці.

Мета цієї публікації — розповісти вінничанам та гостям міста, що попри складну економічну ситуацію у Вінниці продовжують з'являтися нові та цікаві гастро-локації. Детальніше про самі заклади та їхнє меню, ви можете дізнатися за посиланнями, які ми для вас залишаємо. 

Docker Pub Vinnytsia

За наповненням меню цей заклад мало чим відрізняється від інших пабів у місті: популярні коктейлі, пиво та закуски до нього. Та не це є головною особливістю Docker`у. Родзинка закладу — концерти. Лише за три місяці роботи на сцені пабу виступило чимало гуртів та сольних виконавців: «Мотор‘ролла», «The ВЙО», «Воплі Відоплясова», «Хамерман Знищує Віруси», Віктор Винник з гурту «Мері», Сергій Василюк з гурту «Тінь Сонця» та багато інших. Незабаром тут пройдуть концерти гурту LAMA, «Очеретяний кіт» та «Паліндром».

Відео дня

Де: проспект Коцюбинського, 39

Дивитися: Docker Pub Vinnytsia

«Валіко»

Важко навіть сказати, який це за рахунком ресторан грузинської кухні у нашому місті. Однак, очевидно, забагато їх не буває, тому ще один такий заклад відкрився на Вишеньці. Тут і хінкалі з хачапурі, і вина з лимонадами, і національні страви Сакартвело. 

Де: вулиця Келецька, 76

Дивитися: Валіко

«Чік Чак»

Ізраїльське шеф-бістро для любителів близькосхідної кухні віднедавна можна знайти у центрі Вінниці. Пропонують хумус, фалафелі, піти, комбучу та чимало іншого як для м'ясоїдів, так і для вегетаріанців та веганів. На сторінці закладу написано, що заклад тимчасово не працює, але з настанням тепла двері бістро знову мають відчинитися.

Де: вулиця Соборна, 66

Дивитися: Чік Чак

Grand theft Bar

Тематичний бар у стилі серії культових ігор GTA. Судячи з опису, заклад має повноцінне меню, а також широкий перелік авторських коктейлів. У барі навіть заявляють, що аналогічних до їхніх напоїв у Вінниці ніде більше не скуштувати. Наприклад, коктейль з назвою «Гроув-стріт» — вулиця, яку знають усі поціновувачі легендарної гри.

Де: вулиця 600-річчя, 3

Дивитися: Grand theft Bar

«Кримські чебуреки»

Атмосферу Криму та кримськотатарської культури ви тут навряд чи відчуєте, а ось скуштувати справжніх кримських чебуреків точно вийде. Вони тут соковиті, смачні, великі, а подекуди просто гігантські. Начинки також різноманітні: від класичного м'яса та сирів до полуниці та вишні. 

Де: вулиця Оводова, 63

Дивитися: Кримські чебуреки

Gvari

Ресторан поєднав у собі традиційну грузинську кухню та сучасний інтер'єр з етнічними мотивами. Гостям пропонують як класичні кавказькі страви, так і незвичні кухарські рішення, як ось хачапурі з лососем. 

Де: проспект Юності, 18

Дивитися: Gvari

Begemoti

Кав'ярня, куди приходять скуштувати найпопулярніший японський десерт — тістечко моті. Іншими популярними смаколиками цього кафе є бульбашковий чай та панакота, яку називають тут «ПанаКотик».

Де: вулиця Оводова, 17

Дивитися: Бегемоті

FiFi

Один із сенсів цього закладу, як вони самі про себе пишуть, дарувати радість. Ймовірно, саме тому у меню ресторану можна знайти так багато страв з сонячних берегів Італії Франції та Греції. 

Де: вулиця Соборна, 10-А

Дивитися: FiFi

Art Chef Cafe

Гостям тут обіцяють їжу, наближену за якістю до хороших ресторанів. Варто зазначити, що страви ззовні нагадують звичайний фаст-фуд, але наповнення у них зовсім інше. Наприклад, всередині лаваша можна знайти баранину в червоному вині та карамелізовану качку, хумус і гуакамоле. 

Де: вулиця 600-річчя, 1

Дивитися: Art Chef Cafe

«Біла Сова»

Всередині закладу велика кількість рослин та справжній водоспад у центрі залу. Зроблено це для того, аби гості могли відчути атмосферу живої природи посеред висоток. Меню тут також різноманітне й містить чимало популярних сьогодні страв та напоїв. 

Де: вулиця Князів Коріатовичів, 205

Дивитися: Біла Сова


Читайте також:

Будинок з земельною ділянкою за $4000: огляд бюджетного житла у Вінницькій області

У Іллінцях вінничанин вирощує креветки. Його ферма діє під теплицею біля дому

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Валентина

    Краще би допомагали відкривати підприємства,по виготовленню дронів,зброї !
    Одні гульки в голові.
    Одні гинуть ,бо немає чим оборонятися від ворога , а другі скачуть та жирують (((
  • Viktoria

    А хто ходить !!!
  • Григорий Пилипенко

    Колись прокляті комуняки будували школи, дитячі садочки, підприємства, дороги та іншу інфраструктуру. Зараз - паби, бари, ресторани, аптеки і торгові заклади. Скільки на Вінничинібуло цукрових заводів? Де вони зараз? Прийшли свідоміти і  порізали обладнання на металолом а приміщення зруйнували або здають як склади. Такі хазяї стали, як з собачого хвоста сито.
  • Валик Тарнавский

    Ні блін бідувати!

keyboard_arrow_up