Реконструкція аеропорту. Затвердили Паспорт бюджетної програми

Реконструкція аеропорту. Затвердили Паспорт бюджетної програми
  • Затвердили Паспорт бюджетної програми об'єкту реконструкції вінницького летовища. Документи уже готові, чекають фінансування.

Відбулось чергове засідання координаційного комітету з реалізації проектів реконструкції аеродрому та аеровокзалу в «Аеропорт Вінниця». На засіданні затвердили Паспорт бюджетної програми реконструкції аеродрому. Про це у фейсбук пише Вінницька міська рада.

— Це ще один крок в напрямку реконструкції «Аеропорту Вінниця». Мінінфраструктури з Мінфіном затвердили нам Паспорт бюджетної програми. Тепер ми очікуємо, що найближчим часом нас включать в мережу бюджетного фінансування, — каже директор департаменту енергетики, транспорту та зв'язку міської ради Михайло Варламов.

Відео дня

Єдине питання наразі — це затримка фінансування, відповідні документи були підготовлені. Про це розповідає заступник міського голови Микола Форманюк.

— З нашої сторони всі документи готові — ми їх подали. Чекаємо. Як тільки підприємство включать в мережу бюджетного фінансування, нас побачить казначейство в мережі, тоді ми зможемо реєструвати договори і подавати документи на отримання авансу. Тож, можемо розпочати роботи на об’єкті, — зауважив Форманюк.

Фінансування проекту реконструкції злітно-посадкової смуги у Вінниці, нагадаємо, буде здійснюватися із залученням коштів державного бюджету. Для старту реконструкції летовища уряд схвалив порядок перерахунку коштів, однак самих грошей — ще немає. Тим не менш, у мерії доручили підряднику почати підготовку до робіт, та хочуть залучити кредит для ремонту будівлі аеропорту. Розповідаємо історію оновлення нашого летовища, в якій є все: меморандуми, обіцянки, безгрошів’я та спроби забрати держпідтримку в найбільш готового до реконструкції українського аеропорту. Деталі у наступному матеріалі:

 

Читайте також:

Короткочасні дощі та +33. Кого опади врятують від липневої спеки?

Просять облаштувати більше майданчиків для вигулу собак. Опитування

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up