Психологічні заняття з елементами арттерапії проводять для вінничан старшого віку

Психологічні заняття з елементами арттерапії проводять для вінничан старшого віку
  • У Вінницькому терцентрі працює кваліфікована психологиня, яка щотижня збирає охочих більше дізнатися про ментальне здоров’я та самодопомогу під час стресу. Заняття поєднують теоретичні, практичні знання та арттерапію.

Психологиня Терцентру Галина Ведьонова знайомить своїх студентів віком 60+ з практикою використання мистецьких методів для розв'язання психологічних проблем задля покращення психологічного стану.

За словами психологині, творча діяльність сприяє зціленню та відчуттю добробуту. Самі відвідувачі зазначили, що завдяки цій техніці вони змогли заглибитися в свої емоції, навчилися керувати стресом, покращили свої соціальні навички.

«На заняттях кожен відвідувач намалював тематичне зображення. Після цього ми разом прорефлексували ці малюнки, розповідаючи про закладені сенси і свої емоції. Аналізуючи свої роботи, відвідувачі проговорюють свої переживання і турботи, таким чином окреслюючи їх і проговорюючи шляхи їхнього вирішення», — зазначає психологиня Терцентру Галина Ведьонова.

Відео дня
Заняття з психології у Терцентрі проходять щосереди і щоп’ятниці. Записатися можна за номером телефону: 67-05-90 або за адресою: вул. Соборна, 50.

 

Читайте також:

Церковний календар на червень 2024 року: коли святкуємо Трійцю та Вознесіння Господнє

Магнітні бурі у червні-2024: календар небезпечних дат та як вберегти здоров'я

Кого і коли вітати з днем ангела: календар іменин на червень 2024

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Григорий Пилипенко

    Найкращі ліки - робота. Мені 68 років, але я працюю і не маю часу на якусь дурницю, як ця психология. Тому з ментальним здоров'ям у мене все гаразд. Звичайно, коли в 60 піти на пенсію і просижувати на лавочці, як це роблять старі баби, тоді буде час на скарги. Висновок: Пенсійний вік потрібно підняти до 68 років, як у Туреччині.

keyboard_arrow_up