Повертаються на щиті: на війні загинули троє Героїв з Вінниччини

Повертаються на щиті: на війні загинули троє Героїв з Вінниччини
  • На війні загинули троє військових з Вінниччини. Стало відомо, про загиблих у запеклих боях жителів Тульчинської та Козятинської громад.

Янголом неба став Колесов Олексій Михайлович, 1987 року народження, житель с.Журавлівка Тульчинської громади. Сумну звістку повідомила Тульчинська районна адміністрація.

Призваний на військову службу Тульчинським РТЦК та СП, солдат Колесов Олексій Михайлович був стрільцем-номером обслуги 2 парашутно-десантної роти 1 парашутно-десантного батальйону.

15 березня 2023 року поблизу населеного пункту Червонопопівка Сєвєродонецького району Луганської області життєва зірка нашого мужнього та хороброго Земляка навіки згасла.

Відео дня

Олексій Михайлович більше ніколи не пройде рідними вулицями, але родина, друзі, односельці та побратими завжди пам’ятатимуть його безцінний вклад у звільнення нашої країни від російської навали.

Віталій Олійник проживав в селі Кинашів Тульчинської громади. Загинув 17 березня. Герою назавжди 40 років. Сумну звістку повідомила Тульчинська районна адміністрація.

«Олійник Віталій Петрович народився 11 серпня 1981 року, проживав в селі Кинашів Тульчинської громади. Солдат Олійник Віталій Петрович служив кулеметником стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти. Загинув, 17 березня 2023 року виконуючи бойове завдання біля населеного пункту Первомайське Донецької області», — повідомила районна військова адміністрація.

Військовий з Козятина Віктор Кравчук загинув захищаючи нашу країну. Воїну було 54 роки. Сумну звістку повідомила козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва.

— Віддав своє життя за Україну Кравчук Віктор Іванович 1969 р.н, — цитуємо повідомлення. — Загинув 15 березня у м.Бахмут.

Додаткову інформацію обіцяють повідомити згодом.

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

У Бахмуті Юрій Кононенко отримав важке поранення. Просять про живий коридор для Героя

У бою під Донецьком загинув Олександр Малай. Герою назавжди 32 роки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (124)
  • Тетяна Лебединська

    Вічна пам'ять героям!
  • Валентина Патраманська

    Вічна пам'ять ГЕРОЯМ.
  • Антонина Куленко

    Царство небесне. Вічна пам'ять герою.
  • Валентина Масловская

    💔🕯️🙏😭😥💔

keyboard_arrow_up