Популяризує українство через настільні ігри. До Вінниці переїхало столичне підприємство

Популяризує українство через настільні ігри. До Вінниці переїхало столичне підприємство
  • Сергій Моргунов розповів про підприємство, яке релокувалось з Києва та популяризує українство через настільні ігри

Пропагують українське через настільні ігри. Власники компанії Роман і Вікторія розпочинали свою справу з невеликого сімейного бізнесу, що народився з хобі. А за кілька років стали укладати контракти з партнерами з усього світу, від Європи до Океанії, та створювати адаптації світових хітів українською мовою. Про непересічне підприємство, яке релокувалося з Києва до Вінниці, розповів Вінницький міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у Фейсбук.

Роман і Вікторія розвивали своє видавництво, магазин і навіть клуб настільних ігор. Але в одну мить клуб перетворився у сховище для працівників. А склади, де зберігалась продукція, пошкодило вибуховою хвилею після чергового прильоту в столицю.

Відео дня

Довелось рятувати товар, що залишився, та думати, як працювати далі. Переїхали до Вінниці, звідки були родом. Тут у команди скромний офіс, але серйозні плани. Почали працювати над новою локалізацією. Взяли у команду нових людей  — фахівців з Вінниці та Маріуполя.

Команда долучилась до благодійного проєкту в підтримку армії, хоч так само продовжують допомагати адресно. Як розповів очільник громади, нещодавно власники бізнесу передали комплекти ігор у центри розміщення ВПО. Цьому особливо зраділи сім'ї з дітьми  — як можливості перезавантажитись.

Роман упевнений, чим міцнішими в Україні будуть традиції сімейного інтелектуального дозвілля, тим розвиненішою буде нація. А Вікторія мріє, щоб розвиваючі настільні ігри стали обов'язковим елементом в українських школах.

«Найважливіше — Перемога і розбудова нової країни. І кожне працююче підприємство допомагає підтримувати економіку і наближати цей час, — зазначив вінницький голова.— Вінниця вже прийняла більше 30-ти підприємств. Українці ніколи не опускають руки і вміють об'єднуватись заради важливої мети. Все буде Україна!» 

 

Читайте також:

Вдруге почали життя з «нуля». Родина переселенців відкрили стоматкабінет у Вінниці

«Покращуємо емоційний стан людей». Як переселенки проводять йогу просто неба у Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Artem Nahoryanskyy

    Я звичайно не журналіст, але може варто додати адресу компанії для тих, хто забажає придбати настільну гру, чи хоча б назву цієї компанії?

keyboard_arrow_up