Понад 120 тисяч гривень — на таку суму оштрафували вінничан за паління трави

Понад 120 тисяч гривень — на таку суму оштрафували вінничан за паління трави
  • Робота Державної екологічної інспекції у Вінницькій області продовжується у посиленому режимі.
  • Вінничани продовжують палити суху траву, що у воєнний період прирівнюється до диверсій. Штраф за порушення — від трьох тисяч гривень

В Тульчинському районі оштрафували трьох людей на загальну суму 122 тисячі гривень за те, що вони спалювали суху траву. Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Вінницькій області.

«Під час рейду 5-7 квітня, було виявлено та зафіксовано факти самовільного випалювання сухої рослинності та її залишків на території Тульчинського району Вінницької області.

За результатами зазначених виявлених порушень, на трьох громадян були складені протоколи про адміністративні правопорушення за частиною 1 статті 77-1 КУпАП та накладені адміністративні стягнення у вигляді штрафів на загальну суму 122 тисячі гривень», — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Враховуючи важкі часи для нашої держави, яка прикладає максимум зусиль для боротьби з російськими окупантами, Державна екологічна інспекція у Вінницькій області, просить не нехтувати вимогами чинного природоохоронного законодавства, нормами введеного Воєнного стану в Україні та попереджає, що докладе максимум зусиль у своїй безпосередній роботі для виявлення фактів порушень Закону, в частині використання природних ресурсів України, а винні у вчиненні відповідних порушень особи понесли максимальні покарання згідно чинного законодавства України.

«Тому давайте докладемо максимум зусиль до спільної мети, — звертаються до вінничан екологи.— Наші відважні Збройні Сили та всі хто причетний до оборони нашої Батьківщини, збережуть наші життя і територію Держави, а ми з вами збережемо нашу природу».


Читайте також:

Вінницька волонтерка Юлія Вотчер зібрала для захисників допомогу на 70 мільйонів

«Перемагати, посміхаючись ворогу в очі». Відкрилась виставка карикатур Олександра Никитюка

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up