Помер засновник Центру лікування захворювань хребта Євген Коваленко

Помер засновник Центру лікування захворювань хребта Євген Коваленко
  • У Вінниці помер талановитий лікар Євген Коваленко, засновник Центру лікування захворювань хребта.
  • Вчора з ним прощались у залі «Реквієм». Поховання було на кладовищі у селі Майдан-Чапельський.

У Вінниці на 67-му році помер лікар Євген Коваленко, засновник Вінницького медцентру лікування захворювань хребта та суглобів. Серце талановитого медика зупинилось 24 березня, повідомляють у мережі. 

Коваленко Євген Миколайович народився в місті Горлівка в дружний багатодітній родині. Після закінчення восьми класів вступив у професійно-технічне училище, де вивчав справу електромеханіка та займався спортом. Саме тут мужність майбутнього лікаря загартувала вільна боротьба. Здобув звання кандидата в майстри спорту, а головне — вірних друзів на все життя.

Відео дня

Пізніше Євген Миколайович демобілізувався та взявся за омріяне — почав лікувати людей та навчати цього інших. Свою мрію чоловік здійснив — заснував у 2005 році у Вінниці Центр лікування захворювань хребта та суглобів, центр мануальної терапії. Через руки вертебролога, невролога та мануального терапевта Євгена Коваленка пройшли десятки тисяч вінничан. Він сам давно став брендом. Медичний «Центр хребта» пацієнти за інерцією називають на прізвище керівника — центром Коваленка. Свої знання, здобуті у Празі у професора Карла Левіта,  лікар хотів і доніс до України. Про це повідомляють на сайті Центру.

Євген Миколайович перевів англомовний підручник для студентів медичного університету, проводив курси та лекції для лікарів. Ввесь свій час, знання та вміння націлив на лікарську справу. Уважно ставився до кожного хворого, постійно навчався, хотів допомагати, знімати біль. Справу Євгена Миколайовича продовжують син, донька, співробітники.

25 березня лікаря поховали на кладовищі у селі Майдан-Чапельський. Редакція висловлює щирі співчуття рідним та близьким Євгена Коваленка.

 

Читайте також:

Види порушення зору у дітей: вінницькі лікарі розповідають про причини та профілактику

Втратив око за два тижні під Авдіївкою. Історія вінницького захисника Івана Лавренюка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Вера Юрченко (Постоловская)

    Дуже жаль, світла пам'ять 😢
  • Елена Постоловская

    Світла пам'ять🕯 Дякуємо за все, Євген Миколаєвич.
  • Valentyn Malovanyy

    😢💙💛
  • Галя Канюка

    Вічна пам'ять і царство небесне.

keyboard_arrow_up