Поліція вказала на мапі новий пост TruCAM у Вінниці. Але чи з’явиться він — невідомо

Поліція вказала на мапі новий пост TruCAM у Вінниці. Але чи з’явиться він — невідомо
  • У патрульної поліції повідомили про збільшення кількості радарів та ділянок з 20 листопада. 
  • За планом правоохоронців, у нашій області з’явиться дві ділянки, де вимірюватимуть швидкість. І серед них — Вінниця.
  • Утім, вінницькі патрульні не можуть прокоментувати цю інформацію, бо не отримували наказів з Києва.

Прес-центр Патрульної поліції повідомив, що від завтра, 20 листопада, збільшується кількість приладів TruCAM та ділянок, де здійснюватиметься фіксація швидкості.

«Додаємо ще 57 нових ділянок, а також розширюємо уже дві існуючі. Усього на дорогах України працюватиме 115 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 186 ділянках», — пишуть в повідомленні.

Відео дня

У переліку постів поліції з TruCAM примітили дві нових ділянки у Вінницькій області: другий пост на трасі М-12 та Вінниця, Хмельницьке шосе.

Аби дізнатися, де саме будуть пости патрульних, звернулися до прес-служби вінницького управління патрульної поліції. Утім, там пояснили, що не мають роз'яснень про появу нових радарів.

— Бачив інформацію від Олексія Білошицького, але ми не отримували роз’яснень з Києва про появу нових приладів та про нові ділянки для патрулювання з приладами  TruCAM. Тому завтра, 20 листопада, продовжать працювати ті три пости, які були раніше: біля села Якушинці та два пости на трасі М-21, — каже речник вінницьких патрульних Віктор Постоловський і додав, як тільки будуть роз’яснення та накази з Департаменту патрульної поліції про нові ділянки, то обов’язково про це повідомлять.


Нагадаємо, TruCAM у Вінницькій області почав діяти з грудня 2018 року. Тоді патрульні облаштували пост на в’їзді у Вінницю, поблизу села Якушинці. 

Прилад має лазерне наведення, що дозволяє вимірювати швидкість на відстані до 1200 метрів, працює до 15 годин без підзарядки. Має карту пам’яті на 16 тисяч відеороликів чи 40 тисяч фото. Робить до 3 фотокадрів у секунду. Може працювати у двох режимах — автоматичному та ручному. Крім того, обладнаний GPS-датчиком.

Ситуація із законністю цього приладу неоднозначна: попри те, що американський TruCAM має свідоцтво про повірку та сертифікат від Мінекономрозвитку, вінницькі суди визнають його використання то законним, то незаконним. Про це в матеріалі: Законно чи ні? Огляд судових рішень по використанню TruCam

Опитування

Потрібно створювати пост з TruCAM у Вінниці?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Человек

    Плохо что им для радаров ещё и места узаконить нужно, раньше по всему городу шифровались и Народ чуть пугался и не летал по келецкой в районе 110км/час

    За рулём почти каждый день с 2012ого  года  и если честно, такой трындец начал твориться на дорогах, что я уже скучаю за старыми гаишниками.

    Тогда хоть больше правила соблюдали, особенно рядность на перекрёстках, скоростной режим и не ездили в таком количестве бухими или под чем-то за рулём. А то бывает едет перед тобой ночью, неадекват, виляет по всей полосе, и не известно в какой забор он приедет дальше и куда от него деваться. А раньше только выедешь куда-то ночью и особенно возле клубов стояли посты и за вечер могли раз или два стабильно остановить, чтоб пожелать счастливого пути и проверить не бухой ли и всё ли ок с документами.
    Да это отнимало пару минуть, сперва даже очень бесило, но потом понимаешь, что так ведь они обезопашивают всех вокруг от потенциальной опасности в виде бухих водителей
  • Чудоюдо Монстр

    Хорошо,аварий меньше будет,соблюдай скоростной режим и никакойTruCAM
    тебе не страшен.А то, что то в последнее время, много водителей спешат на кладбище вне очереди.

    Иван reply Чудоюдо Монстр

    Так водилы ещё с собой на цвынтар ,за компанию пассажиров тянут.
  • Стас

    пипец
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up