«Поки ми жартуємо — у ворога підгорає». У Вінниці «Дизель Шоу» презентує нову програму

«Поки ми жартуємо — у ворога підгорає». У Вінниці «Дизель Шоу» презентує нову програму
«Хто зробив чергову наводку на Кримський міст?» Фото: студія «Дизель Шоу»
  • У Вінниці 12 листопада відбудеться концерт «Дизель Шоу» на підтримку військових Збройних сил України.
  • В рамках туру Україною колектив покаже вінничанам свою абсолютно нову програму «Осінь з «Дизель Шоу».
  • Керівник проєкту, наш земляк Олексій Бланар, розповів читачам «20 хвилин», які жарти привезе вінничанам улюблений гумористичний колектив.

Зустріти листопад можна з улюбленим зігрівальним напоєм, романтичним фільмом та під ковдрою. Але куди краще зробити це з патріотичним українським гумором та в крутій компанії.

Саме для цього команда «Дизель Шоу» запланувала продовження масштабного туру містами України. Підготувала нову програму, аби зігріти й підняти бойовий дух усієї України. Аж 25 міст колектив запланував проїхати восени.

«Осінь з «Дизель Шоу»

А 12 листопада з новою патріотичною програмою улюблений гумористичний проєкт «Дизель Шоу» приїде до Вінниці. О 16.00 в Музично-драматичному театрі ім. М.Садовського відбудеться концерт.

Відео дня

Головний пріоритет у нових історіях «Дизель Шоу» — актуальність. Рознести, розмочити й навіть спалити ворогів прямісінько на сцені — не проблема для найкращої гумористичної команди. Для кожного міста актори готують унікальну програму, яка складатиметься винятково зі свіженьких номерів, що досі не транслювалися по телевізору. 

Команда акторів студії приїздили до Вінницю влітку, а зараз привезуть нову програму «Осінь з «Дизель Шоу», гумористичну, патріотичну, бойову.

— Вінницькі глядачі побачать абсолютно нову програму, яку ми записали 14-15 жовтня, — розповідає керівник проекту «Дизель Шоу» Олексій Бланар. — До телевізору вона ще не встигла потрапити, отже вінничани її побачать одними з перших. Висміюємо ми, як завжди, дурнів, хабарників, асоціальних персонажів, проблематику сімейних відносин, але найгостріші жарти зараз направлені у бік окупантів та агресорів. Ці номери ми із задоволенням пишемо, виконуємо і потім показуємо на концертах.

Після перших концертів жовтня актори кажуть, що в залі істерика на таких актуальних номерах. Вінницький глядач зможе в цьому переконатись.

У програмі Всеукраїнського туру «Дизель шоу» на жовтень-листопад — 11 міст. На грудень артисти вже готують нову, Новорічну програму, які глядачі в концертних залах також побачать раніше, ніж телеаудиторія.

— Всеукраїнський тур «Дизель шоу» розпочато навесні 2023-го року і він триватиме до кінця року, — говорить Бланар. — Тур охоплює різні міста та регіони України. В деякі міста протягом року колектив заїде по три-чотири рази, враховуючи запит публіки. На наші концерти ми завжди запрошуємо військових, волонтерів, поранених зі шпиталів, дітей-сиріт та людей з обмеженими можливостями. Постійно знаходимось у тісному звʼязку з організацією, яка опікується даними категоріями українців.

Команда «Дизель Шоу» з нетерпінням чекає вінничан у глядацькій залі Музично-драматичного театру. У разі оголошення повітряної тривоги глядачі мають спуститись у надійне бомбосховище. Разом з акторами перечекати ймовірну небезпеку та продовжити далі дратувати ворогів своєю незламністю.

Збір для Перемоги України

«Дизель Шоу» — розважальне шоу, чия творчість пройшла випробування часом і чий гумор дійсно самобутній і незалежний. Протягом усього періоду повномасштабної війни «дизелі» невтомно тримають культурний фронт та своїм актуальним і завжди влучним гумором допомагають всім українцям знаходити в собі сили і наближати Перемогу.

Сьогодні уся діяльність творчого колективу зосереджена на благодійних виступах і зборі коштів для ЗСУ.

Частина зборів з концертів завжди направляється на потреби Благодійної організації «Дизель фонд», що заснована влітку 2022-го року і постійно закуповує та завозить з-за кордону усе необхідне українським військовим — автівки, тепловізори, «мавіки», бронежилети, каски, спальні мішки, аптечки, антидронові системи, спеціалізовану форму, одяг для поранених та багато іншого.

— Допомагає «Дизель шоу» підрозділам, в яких служать наші співробітники та родичі наших співробітників, а також усім, хто надсилає відповідні запити, — каже шеф-редактор проекту. — Звертаємо увагу, щоб кожен запит ретельно перевірявся. Конкретні приклади допомоги ми демонструємо у соціальному ролику, який глядачі можуть побачити на концерті перед виходом акторів на сцену. Допомагати будемо до остаточної Перемоги України. Ми поставили за мету — зібрати на потреби військових 1 000 000 доларів і впевнено рухаємось до цієї мети завдяки глядачам «Дизель шоу»!

«Дизель шоу» і вінницьке коріння

Традиційно на сцені працюватимуть провідні актори студії: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Сморігін, Олександр Бережок, Юлія Мотрук, Євген Гашенко, Дмитро Танкович та Яна Глущенко. А також можливі особливі гості.

Є в колективі «Дизель шоу» люди, які мають вінницьке коріння.

— Вінницьке коріння маю я, шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар, — розповідає наш земляк. — Народився, вчився і довгий час працював у Вінниці. А ось актриса Яна Глущенко свого часу вийшла заміж за вінничанина — Олега Збаращука. Доволі часто відвідує Вінницю разом із їхнім сином Тамерланом. Ми всі любимо приїздити до Вінниці, бо тут найкраща та найчесніша публіка в світі.

«Є номери, направлені проти агресора»

«Дизель Шоу» — обличчя українського гумору. Їхні життєствердні жарти особливо потрібні в наші непрості часи. Головна мета творчого колективу — відтворити актуальність подій в Україні та світі, яку актори намагаються передати через гумор у своїх виступах.

— Поки ми жартуємо — у ворога підгорає, — говорить Олексій Бланар. — В кожному нашому концерті є номери, направлені проти агресора. І «там» це дуже уважно дивляться. Бо кожного разу направляють армію ботів «гадити» під такими номерами. Ми і з цими персонажами нещадно боремось. Кілька разів нам блокували сторінки і канали через скарги ботів з-за «порєбріка», але ми не здаємося і продовжуємо робити свою справу. Тим більш, що це підтримує український глядач: на наших концертах завжди багато військових, волонтерів та просто дуже патріотично налаштованих українців. При цьому «Дизель шоу» не забуває про простий сімейний та гостро-соціальний гумор, яким завжди славилась наша програма.

Артисти «Дизель Шоу» пам’ятають, у які часи ми всі живемо. Тому на кожному своєму концерті вони роблять усе можливе, щоб підняти людям настрій. Винахідливість та чудовий гумор — це візитна картка колективу.  

 

Читайте також:

Брали участь чотири вінничанки: як Катерина Дорфман перемогла в проекті «Супермама»

«Пам’ятаю кожну емоцію та страву»: вінничанка Вікторія Науменко про участь у проекті «МастерШеф»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергій Романов

    Мобілізуйте їх і на нуль. Від клоунів ще ні у кого не підгоріло.

keyboard_arrow_up