Під час бою за Мар’їнку загинув наш земляк Дмитро Гиржеу. Герою було 42 роки

Під час бою за Мар’їнку загинув наш земляк Дмитро Гиржеу. Герою було 42 роки
  • Вінниччина щодня отримує сумні звістки з війни. Повідомили про загибель Героя Дмитра Гиржеу з Вапнярської громади.

Повідомлення про Героя написала Тульчинська районна адміністрація:

«14 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання, в районі виконання завдань за призначенням в ході ведення бойових дій в населеному пункті Мар’їнка Донецької області, загинув наш земляк Гиржеу Дмитро Петрович, 17 серпня 1980 року народження, житель с.Марківка Вапнярської громади».

Солдат Гиржеу Дмитро Петрович був стрільцем-номером обслуги 3 аеромобільного взводу другої аеромобільної роти аеромобільного батальйону, призваний за мобілізацією.

Відео дня

Приймав безпосередню участь у заходах необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

— Тульчинська районна військова адміністрація висловлює слова співчуття родині та близьким з приводу непоправної втрати, загибелі нашого Героя-земляка. Співчуваємо вашому горю та сумуємо разом з вами. Ми завжди будемо пам’ятати про ратний подвиг нашого Воїна, який поклав своє життя на вівтар нашої спільної свободи та нашого мирного завтра, — йдеться у повідомленні.

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

Читайте також:

Жмеринка зустрічає Героя. На Донеччині загинув військовий Роман Буран

Диво під час війни: Іван Болюбаш, якого вважали загиблим, виявився живим

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (182)
  • Надія Жук - депутат Нововолинської міської ради

    Вічна пам'ять Герою
  • Підлуцька Світлана

    Вічна пам'ять Герою.
  • Люба Кохановская

    Вічна світла пам'ять Герою!!!
  • Світлана Мазур

    Вічна пам'ять тобі наш Герою.Амінь

keyboard_arrow_up