Пам'ятник Бендері та дитина під колесами потягу: важливе за 25 лютого на 20minut.ua

Пам'ятник Бендері та дитина під колесами потягу: важливе за 25 лютого на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 25 лютого. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

«Три гривні за кубометр газу». Під стінами ОДА триває тарифний мітинг

25 лютого, під стінами ОДА людно. Зібралося близько сотні людей. Деякі одягнені у незвичні костюми, у деяких в руках плакати. На одному із них напис: «Справедливу ціну на газ — 3 гривні за 1 метр за кубометр».

— Ця акція безстрокова, ми збиратимемося кожного місяця. Ми всіх запрошуємо 5 березня поїхати до Києва, під Верховну раду. З'їдуться люди з усієї країни, — каже один із мітингарів. — Ми заявлятимемо своє право на життя, на гідне життя. Те, що нині роблять чиновники та олігархи, — це знущання над людьми.

Відео дня

Встановлення пам’ятника Степану Бандері у центрі міста. З’явилася нова петиція

Петиція з'явилася 25 лютого. Автором звернення став Дмитро Уманський. Чоловік пропонує до 115-річниці від дня народження Степана Бандери встановити йому пам’ятник у нашому місті.

«Пропоную до 2024 року виготовити, а пізніше і встановити пам'ятник або погруддя, як зробили з Бевзом. Одним з можливих місць розташування може бути алея вулицею Пирогова або минуле місцерозташування пам'ятника Леніну на площі Європейській», — пише автор.

Встановлення пам’ятника Степану Бандері у центрі міста. З’явилася нова петиція

У Козятині під потяг потрапила 17-річна Діана Цимбарович. Родині потрібна допомога

Юна козятинчанка поверталася додому через залізницю. Вона залізла під вагон, щоб скоротити дорогу. У цей момент сталося нещастя — потяг рушив і сильно травмував дівчину. У потерпілої розтрощена ліві нога та плече.

У Козятині під потяг потрапила 17-річна Діана Цимбарович. Родині потрібна допомога

«Скарг немає, температура в нормі», — кажуть лікарі, які отримали щеплення від коронавірусу

24 лютого у Вінниці зробили перші щеплення від коронавірусу. В рамках першої хвилі вакцинують медпрацівників. Лікарі розповіли, як почуваються після уколу, а в обласному департаменті охорони здоров'я — про те, коли вакцину повезуть в райони.

Можуть скасувати пільговий проїзд для пенсіонерів. ОПИТУВАННЯ

Вінниччина увійшла до помаранчевої карантинної зони. На час перебування області у помаранчевій чи червоній зоні можуть обмежити пільги на проїзд для людей літнього віку.

Опитування

Чи потрібна така міра у час епідемії коронавіруса?

 

Читайте також:

Час для прогулянок. Україна сьогодні буде однією з найтепліших у Європі

Сьогодні вітаємо Зою та Світлану. Історія та прикмети 26 лютого

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ols Kat

    о, платные новости вернулись. Значит действительно угрозы больше нет
  • Миздабули рагульский

    Редакторы, дети не так часто попадают под поезд, разместите спойлер на главной с просьбой о помощи! И хотя бы заголовки формируйте адекватно, а то памятник Бендере и потом ребенок... Нафиг он вср@лся, новость высосанная из пальца.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up