У Козятині під потяг потрапила 17-річна Діана Цимбарович. Родині потрібна допомога

У Козятині під потяг потрапила 17-річна Діана Цимбарович. Родині потрібна допомога
  • Юна козятинчанка поверталася додому через залізницю. Вона залізла під вагон, щоб скоротити дорогу.
  • У цей момент сталося нещастя — потяг рушив і сильно травмував дівчину. У потерпілої розтрощена ліві нога та плече.

Діана Цимбарович поверталася додому від друзів. На годиннику — близько першої години ночі. Дівчина прямувала через «переходку», що біля «круга». Про це пише kazatin.com.

Містянам добре відомий той залізничний, службовий перехід активністю залізничного транспорту. Адже тудою пасажирські поїзди заходять на станцію, а ще подають вагони на сортувальну гірку «Одеського парку». Саме під таку витяжку вагонів і потрапила дівчина.  

— Дівчина йшла додому від друзів. На залізничному переході вона перелазила під вагоном і якраз в цей час він зрушив з місця, — розповів газеті начальник козятинського відділу поліції Роман Андрущак. — Наразі потерпіла знаходиться в козятинській ЦРЛ. Її рятують лікарі. Ми відібрали зразки крові, встановлюємо з ким вона була, з ким спілкувалася.

Відео дня

Крізь сльози мама Діани Тетяна розповіла журналістам, що сім'я живе недалеко від «переходки». За мить до нещастя спілкувалася з донькою по телефону і насварилася на неї, що вона довго гуляє. Діана заспокоїла маму, повідомила, що вже йде додому. А потім подзвонила і сказала: «Мама, мене збив поїзд».

— Мені хвилин десять бігти від дому, — плачучи каже пані Тетяна. — Я почала кричати, люди позбігалися, машиністи познімали пояси і почали зупиняти кров. Зараз вона в лікарні, без пам'яті. Вона спить, лікарі накололи. В неї кістки подроблені, плече вирване колесом поїзда, нога потрощена. Та ще й поліція з неї робить злочинницю! Вона під поїзд попала! Що вона зробила? Телефона забрали. Навіщо? Таке робиться!

— Стався нещасний випадок. Ми нікого ні в чому не звинувачуємо. Але маємо відпрацювати всі ситуації, — каже начальник поліції Роман Андрущак. — Тому і забрали телефон, щоб відслідкувати кому дзвонила, в скільки годин...

За словами начмеда козятинської ЦРЛ Ігоря Грубеляса стан пацієнтки вкрай важкий.

 — У дівчини травмовані ліві гомілка і плече. — каже Ігор Грубеляс.— Козятинські хірурги з трьох годин ночі борються за життя дівчини. На допомогу нашим спеціалістам викликали консультантів з Вінниці, а також судинного хірурга. Поки боремось за її життя.

Якщо хочете допомогти родині Діани коштами на її лікування доньки, то ось реквізити і контакти:

  • Картка ПриватБанк 4149499137530943 Тетяна Цимбарович
  • Контактний номер телефону матері Діани — 063-31-19-220

 

Читайте також:

«Він зможе ходити. І досить гарно», — каже батько юнака, який торік втратив ноги під потягом

«Треба було раніше викликати поліцію». В електричці «Київ-Жмеринка» підстрелили хлопця

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (60)
  • Валентина Мороз

    +++++
  • Зоя Чернега

    Репост
  • Зоя Чернега

    Р6
  • Світлана Ковалюк

    +++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up