Отруєння дітей на Гайсинщині. Померли дві дівчинки 4 та 13 років, їх брат у лікарні

Отруєння дітей на Гайсинщині. Померли дві дівчинки 4 та 13 років, їх брат у лікарні
  • Діти з багатодітної родини потрапили до лікарні з отруєнням. Двох із них медики не змогли врятувати. За даним фактом поліція розпочала розслідування.

Постраждалі жителі села Крутогорб Гайсинського району. Про це розповідають у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

— Сестер віком 4-х  та 13-ти років госпіталізували до реанімаційного відділення Гайсинської центральної лікарні 5 вересня з симптомами гострого отруєння невідомою речовиною. Під час надання медичної допомоги вони померли, — кажуть у поліції. — В межах досудового розслідування призначено ряд експертиз. Остаточна причина смерті дітей буде встановлена після проведення комісійної судово-медичної експертизи.

Одна із версій отруєння — вживання грибів або лісових ягід.

Відео дня

У поліції додають, що з отруєнням у лікарні також 12-річний хлопчик з цієї ж родини.

Начальник Гайсинського районного управління поліції Ігор Соломон каже, що за цим фактом поліцією розпочато розслідування за статтею 115 Кримінального кодексу України. Також вони перевірятимуть професійність дій лікарів.

Як згодом стало відомо, батьки намагались лікувати дітей самотужки, але лише згаяли час, швидку викликали вже на п’ятий день недуги, коли молодшій дівчинці стало зовсім зле — в лікарню її доправили у стані коми. Деталі у сюжеті:

 

Читайте також:

Вкрали пів поля. Ошукані пайовики перекриватимуть трасу з Вінниці на Турбів

Чим завершилася масштабна пожежа на Старому місті? Поліція відкрила провадження

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (69)
  • Марина Андрійчук

    Дітям грибів не можно...А тут таке...
    Згадую, як йшли із сестрою по Вінницькому кладовищу, і бачили там цілу родину...поруч...гриби.
  • Анна Крижановска

    Я співчуваю.
  • Люба Прокопчук

    Гайсинські лікарі далекі від професійної діяльності, наслідки, на превеликий жаль.....

    Елена Нечепорук-Брайлян reply Люба Прокопчук

    Люба Прокопчук При чому тут лікарі?!!! Може вони гриби дітям дали??? Дурниці пишете.

    Max NonStop reply Люба Прокопчук

    В цій трагедії лікарі, не вині, що мама зволікала 5 днів, і втратила дорогоцінний час, і пізно звернулась до лікарів...!!! 🐲👽.
  • Max NonStop

    Це багатодітна сім'я. Мама виховувала одна 8 дітей. Вона закручувала гриби. Зі слів матері вона гриби дітям, не давала. Значить виходить, що діти самі взяли без дозволу мами і наїлись грибів??? Якщо навіть не давала грибів дітям, то чому мама не викликала швидку допомогу дітям, зайнялась самолікуванням, і чекала 5 днів, що може минеться, і діти одужають. Але дива не сталось, а сталось горе. Це урок, для всіх живих, що гриби, краще не давати дітям, а якщо сталось отруєння, то потрібно негайно звертатись до лікарів. Адже самовпевненість дорослих, іноді вбиває дітей, як в цій трагедії. 👽. Висновок один, ніколи не займайтесь самолікуванням, щоб не втратити дорогоцінний  час на порятунок. 👽.

keyboard_arrow_up