«Взуй кросівки й біжи назустріч сонцю»: BEZBRENDU приєднується до бігової родини Вінниці

«Взуй кросівки й біжи назустріч сонцю»: BEZBRENDU приєднується до бігової родини Вінниці
Засновники BEZBRENDU Ярослав Смаль і Сергій Самарський
  • Уже за місяць, 22 серпня, у нашому місті відбудеться третій Вінницький Напівмарафон.
  • Кожен охочий взяти участь у забігу може зареєструватися до 15 серпня, обравши одну з трьох дистанцій. 
  • А зараз пропонуємо познайомитись ближче із генеральним партнером Вінницького Напівмарафону — компанією BEZBRENDU.

Три роки тому у Вінниці з’явився український бренд одягу BEZBRENDU. Сьогодні ж це впізнавана компанія з тисячами клієнтів по всій нашій країні й не тільки. 

Засновники BEZBRENDU, Сергій Самарський і Ярослав Смаль, щиро захоплені своєю справою, натхненні одягом, який виготовляють, і  вірять, що головне — бути щасливими. А ще вони пропагують активний спосіб життя і підтримують спортивні події, тому й стали генеральним партнером Вінницького Напівмарафону.

— Ми вважаємо, що невід’ємною частиною внутрішньої енергії людини є здорове тіло, — говорить Ярослав Смаль. — Це, загалом, одна з філософій BEZBRENDU. Бо як починається щаслива сім’я? Ми віримо, що зі щасливої жінки.

Відео дня

На його переконання, щасливою жінка буде тоді, коли буде здоровою. А на стан здоров’я дуже сильно впливає догляд за собою і регулярні заняття спортом.

— BEZBRENDU робить все, щоб такі тренування були максимально комфортними, — додає Смаль. — Ми віримо, що коли ти ведеш активний спосіб життя, коли займаєшся спортом і дбаєш про своє тіло, то ти частіше маєш гарний настрій і можеш змінювати цей світ. 

Крім того, спорт дуже легко об’єднує людей, а таке об’єднання вкрай потрібне.

— Напівмарафон — це спосіб довести щось самому собі й показати оточуючим, на що ти здатен, додати в життя трохи вогню, відчути,  що ти не один, бо поруч з тобою багато однодумців, можливість подолати страхи, якщо вони є, і розпочати нове життя. Бо ж не дарма кажуть, що нове життя починається зі змін, — розмірковує наш співрозмовник.

При цьому Сергій Самарський звертає увагу на ще один важливий аспект. Каже, подібні масові заходи можуть допомогти людям зрозуміти, що «спорт — це не окрема секта для спортсменів, а те, що потрібно кожному з нас».

— Спорт додає радості, додає життя, додає щастя і енергії, — перераховує він. — Тому ми вирішили стати генеральним партнером, бо повністю поділяємо такого плану заходи. Ідея Вінницького Напівмарафону нам дуже імпонує і дуже нас драйвить. А ще нам хочеться, аби люди дізнавались більше про вітчизняні бренди, український одяг і український спортивний одяг, у якому можна легко бігти до власних перемог і гордо нести себе як особистість.

Ярослав Смаль: «Нове життя починається зі змін»

Зроби перший крок

Іноді люди думають, що для подолання однієї з трьох запропонованих дистанцій обов’язково потрібно бути професійним бігуном. Через страх і невпевненість у власних силах дехто відмовляється від можливості стати частиною чогось великого й зробити перший крок на зустріч мріям.

— Якщо ти хочеш змінити себе, то зміни себе вже зараз. Забудь про слово «завтра» й просто зроби перший крок: взуй кросівки, увімкни улюблену музику, вийди на бігову доріжку, подивись на обличчя заряджених, здорових, щасливих і впевнених у собі людей і біжи назустріч сонцю, — закликає містян Ярослав Смаль. 

Одяг для комфорту й щастя

Справді, стати учасником Вінницького Напівмарафон може кожен охочий. Але не зайвим буде завчасно подбати про власну безпеку, розпочати мінімальні тренування і за потреби проконсультуватись із лікарем. 

Також гарною ідеєю стане грамотний підхід до вибору одягу для тренувань і власне самого забігу.

— Головним показником якості спортивного одягу є те, що тренуватись у ньому дійсно комфортно, — переконаний Сергій Самарський — Вас не мають «різати» шви, а речі не повинні обмежувати рухливість чи посилювати пітливість. Одяг для занять спортом має добре тягнутись, дихати, давати водовідвід і так далі. 

Сергій Самарський: « Ми працюємо не від колекцій, а від бажання клієнтів»

Також чоловік звертає увагу, що в сучасному світі всі стилі сильно перемішались. Тому говорячи про спортивний одяг, варто розуміти не стільки речі для професійних тренувань, скільки для повсякденного користування. 

— Ми за те, що будь-який одяг має бути комфортним і для ранкової зарядки, і для довготривалої прогулянки, до прикладу. А ще важливо, щоб у такому одязі людина почувала себе щасливішою, — переконаний Самарський. — Ми власне над цим і працюємо: розробляємо, вибираємо, тестуємо й обов’язково дослухаємось до побажань самих людей.

Команда BEZBRENDU шукає кілька варіантів речей, показує їх своїм підписникам і згодом виставляє на продаж те, що знайшло найбільший відгук. 

— Ми працюємо не від колекцій, а від бажання клієнтів через постійні тести, — додає наш співрозмовник. — До того ж ми не є швейним підприємством, ми — компанія, що продає. Це наш фокус і головна компетенція.

І ще кілька слів про напівмарафон

Зареєструватися для забігу, нагадаємо, можна до 15 серпня на сайті run.vn.ua. Реєстраційний внесок складає від 400 до 600 гривень, залежно від часу реєстрації.

Так, участь у забігу на дистанції 4,2 кілометра до 31 липня буде коштувати 400 гривень. З 1 по 15 серпня — 450 гривень.

А на дистанції 10 і 21,095 кілометрів — до 31 липня становить 550 гривень, тоді як з 1 по 15 серпня — 600 гривень. 

Не пропустіть наймасовіший забіг міста й реєструйтеся уже сьогодні!

Партнери Вінницького Напівмарафону-2021

Генеральний партнер — BEZBRENDU
Ексклюзивний партнер — Auto.RIA
Партнер здоров'я — Omron
Офіційний партнер — ГРОШ - мережа гіпермаркетів
Велопартнер — Велоліга

 

 

 

Читайте також:

На старт, увага, руш: Вінницькому Напівмарафону 2021 бути! Що варто знати учасникам

Як безпечно займатись спортом влітку? Розповідає вінницька фітнес-тренерка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up