Новорічне святкування у Вінниці розпочинається вже 10 грудня. ПРОГРАМА

Новорічне святкування у Вінниці розпочинається вже 10 грудня. ПРОГРАМА
  • Новорічна програма святкування у Вінниці в цьому році стартує 10 грудня.
  • Заходи будуть проходити біля головної новорічної ялинки у Центральному міському парку.
  • Також яскраві святкові локації та розваги розташують на інших великих площах міста: біля ТРЦ Мегамолл, на площі Європейській біля Башні, біля Будинку офіцерів.

Зазвичай, усі новорічні святкові заходи стартують з дня Святого Миколая, з відкриття головної ялинки міста, яке відбувається у Центральному міському парку.  

Цього року святкові заходи стартуватимуть раніше — 10 грудня. І саме в Центральному парку розпочне працювати Вінницьке зимове містечко.

Відео дня

Головну ялинку у центральному міському парку змонтують до 13 грудня. А святкове відкриття запланували на неділю, 19 грудня. Більше про Відкриття ялинки дізнавайся тут

Новорічна ялинка в Центральному парку буде висотою 28 метрів і складатиметься із 324 ялинок. Встановити її мають до 13 грудня. Демонтаж ялинки запланований на 22 січня.

До 13 грудня встановлять ялинку і у парку «Дружби народів». Відкрити її мають 18 грудня.

Також до 13 грудня планують змонтувати святкову ілюмінацію Новорічної ялинки, фонтанної площі, входів та іншої території Центрального парку.

Цього року на вінничан чекає приємний і такий довгоочікваний сюрприз — новорічна ковзанка просто неба біля Головної ялинки міста у Центральному міському парку ім. Леонтовича. 

Ще однієї новинкою буде те, що у Парку Дружби народів, що в мікрорайоні Вишенька встановлять ще одну новорічну ялинку.

До речі, що точно буде незмінним, так це те, що місто до Новорічних свят прикрасять різдвяною ілюмінацією, встановлять світлодіодні скульптури та Новорічне містечко на майдані Незалежності. аби додати усім вінничанам святкового настрою.

Також на Майдані Незалежності встановлять традиційний вертеп, біля якого можна сфотографуватись. А на майдані Незалежності та площі Ліверпуль, створять казкові локації з відомими мультиплікаційними героями, з якими вінничани зможуть зробити безліч яскравих святкових фото та відео.

 

Читайте також:

Новорічна атрибутика. Де та коли у Вінниці запрацюють ялинкові базари

Новий рік та Різдво: скільки днів будуть відпочивати вінничани?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Zesraka Zelena

    пондемию  нах.требо  щоб киосочкы пана моргуна  отбили убытки за рик   на  алкашах товстомирдых шашлычки  там  башлычки пивко  и  водучка на  разлив.а  1 гонворя  нови поборы  и налогы.на котив и собак  даже.
  • Алла Черныш

    А що пандемія закінчилася ? Починаємо гулянки ?
  • Алёна Галузинская

    В Детскую планету.Без 2 прививок не пускают.А тут душа гуляй!!!!!😀
  • Наталія Ткачук

    Я вважаю,що свята людям треба! Відволіктись,зарядитись позитивом. А то лиш вакцина,вакцинування,сертифікати і ковід і більше нічого,можна вже кришою поїхати

    Ols Kat reply Наталія Ткачук

    Взять подругу, рвануть на дачу, там бахнуть глинтвейна, потом пожарить шашлыки, потом пожарить подругу - вот это праздник. И пофиг коронавирус.

keyboard_arrow_up