Новий рік та Різдво: скільки днів будуть відпочивати вінничани?

Новий рік та Різдво: скільки днів будуть відпочивати вінничани?
  • Наближаються найочікуваніші свята року — Новий рік і Різдво.
  • Щоб спланувати свій відпочинок на новорічних вихідних, потрібно визначитися з офіційним списком неробочих днів в Україні.

Останній місяць осені вже закінчується, а там не встигнемо озирнутися і почнуться передноворічні клопоти.

Вінничани починають будувати свої плани на Новий рік, однак не всі в курсі, скільки ж святкових вихідних буде в українців в 2021-2022 році.

Вихідні на Різдво

Перший вихідний на новорічні свята припаде на грудень. Ураїнці святкують два Різдва — 25 грудня за юліанським календарем (католицьке Різдво) та 7 січня за григоріанським календарем. І 25 грудня, і 7 січня в Україні оголошено вихідними. 25 грудня 2021 року випадає на суботу, вихідний день. Понеділок 27 грудня також оголошений неробочим днем. Тому відпочивати на католицьке Різдво українці будуть 25-27 грудня. 

Відео дня

Різдво за юліанським календарем, яке відзначає Православна церква, також порадує нас додатковим вихідним. Неробочим днем буде п'ятниця 7 січня. Четвер 6 січня перед ним матиме скорочений на 1 годину робочий день.

 

 

Вихідні на Новий Рік 

Що стосується п'ятниці 31 грудня, то цей день буде робочим. Однак робочий день буде скорочений на 1 годину. Наступного дня розпочнуться триденні вихідні: з суботи, 1 січня, по понеділок, 3 січня.

 

Читайте також:

 

Вечір у колі родини. Десять кращих мотивуючих фільмів на реальних подіях

«Тепліша, ніж в попередні роки»: синоптик розповіла про погоду взимку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач42

    3 січня??????????

keyboard_arrow_up