Вечір у колі родини. Десять кращих мотивуючих фільмів на реальних подіях

Вечір у колі родини. Десять кращих мотивуючих фільмів на реальних подіях

Через новини про коронавірус люди втрачають радість. У таких випадках необхідно підзарядитися позитивною енергією. Пропонуємо вам подивитися хороший фільм усією родиною.

Ми зібрали для вас десять мотивуючих фільмів різних жанрів. Запасайтеся попкорном, влаштовуйтеся зручніше і готуйтеся дивитися кіно, яке переверне ваш погляд на життя.

 

Скафандр і метелик

Життєстверджуюча історія лягла в основу картини «Скафандр і метелик».

Відео дня
v class="video-block">
Редактор журналу Elle France в 43 році переніс інсульт. Коли він прийшов до тями, виявив, що повністю паралізований. Ворушилося тільки ліве око. За допомогою нього чоловік надиктував книгу, на основі якої була знята сильна картина.

 

Чемпіон

Чемпіон — мотивуючий фільм про успіх коня по кличці Секретаріат і його господині Пенні, яким разом вдалося зробити неможливе – три рази поспіль виграти перегони серії «Золота корона».

У стрічці показані реальні люди, які зіткнулися зі своїми страхами і знаходилися, здавалося б,у безвихідному становищі, але продовжили йти до мети.

 

 

Шлях додому

Довгий «Шлях додому» подолав Януш Вешчек, який разом з групою в’язнів втік з ГУЛАГ.

 

Група людей подолала холод Сибіру, ​​голод і спрагу, страх бути спійманими, спеку пустелі і багато інших тягот заради однієї заповітної мети – свободи.

 

 

Едді Орел

«Едді Орел» – ще один фільм про досягнення мети присвячений історії з життя британського лижника, який увійшов в історію як перший представник Великобританії на зимовій Олімпіаді в стрибках з трампліну.

 

Дика

Картина «Дика» дозволить кожному знайти себе, як це зробила головна героїня. Шеріл Стрейд переживає розлучення і смерть матері. Щоб позбутися від важких думок, вона вирішує самотужки подолати відрізок тихоокеанської туристичної стежки протяжністю 1100 миль.

 

Соціальна мережа

Марк Цукерберг увійшов в історію як наймолодший мільярдер у світі. Цей факт мотивує сам по собі. Ще більше впевненості в своїх силах додасть картина «Соціальна мережа», заснована на біографії творця Facebook.

 

 

Поки не зіграв в ящик

«Поки не зіграв в ящик» – фільм, який мотивує здійснювати свої мрії прямо зараз.

Здавалося б, ніщо не може об’єднувати автомеханіка Картера і мільярдера Едварда Коула, але вони зустрілися. І не де-небудь, а в лікарняній палаті онкологічного відділення. Обидва немолодих чоловіка дізнаються, що їм залишилося жити не більше року. Разом вони складають список невиконаних справ і відправляються в захоплюючу подорож.

 

Мільйонер з нетрів

«Мільйонера з нетрів» заарештовували за підозрою в шахрайстві. Адже по-іншому неосвічений юнак з трущоб Мумбаї не міг дійти до фіналу індійського аналога програми «Хто хоче стати мільйонером».

 

 

Заплати іншому

«Заплати іншому» – такий принцип хлопчика Тревора, який хоче допомогти трьом незнайомцям з однією умовою: вони також повинні допомогти трьом незнайомим людям. Таким чином, добро буде рости в геометричній прогресії. Це сильний фільм, який мотивує чинити добро.

 

 

Хоробре серце

Якщо говорити про історичних героїв, які не здавалися незважаючи ні на що, не можна не згадати Вільяма Уоллеса. Переживши багато особистих трагедій, він не зневірився і очолив повстання шотландців. Про це йде мова в стрічці «Хоробре серце». Роль Уоллеса майстерно виконав Мел Гібсон.

На цьому наша добірка сильного кіно завершується. Сподіваємось, після перегляду хоча б однієї картини ви зрозумієте, що життя завжди можна змінити на краще. Для цього потрібно лише докласти трохи зусиль.

 

Читайте також:

Важливе за 9 листопада на 20minut.ua. Найцікавіші новини, які ви могли пропустити

Важливе за 10 листопада на 20minut.ua. Найцікавіші новини, які ви могли пропустити

Коментарі

keyboard_arrow_up