Новий 2022 рік: як зустріти Водяного Тигра, щоб привабити удачу

Новий 2022 рік: як зустріти Водяного Тигра, щоб привабити удачу
  • Незабаром розпочнеться Новий 2022 рік, господарем якого стане Водяний Тигр. Як правильно його зустріти та як прикрасити дім. Ми зібрали для вас необхідну інформацію, яка допоможе завоювати прихильність хижака та привабити удачу.

Напередодні Нового 2022 року ми всі перебуваємо в очікуванні: що ж він нам принесе? Згідно з китайським календарем, одразу після Білого Бика влада переходить до рук Водяного Тигра. Нумо ближче знайомитися з символом прийдешнього року, аби рік був справді вдалим.

Тигр є третім знаком китайського гороскопа. Згідно з легендою, коли відбувався розподіл років між знаками, Тигр не сумнівався, що ніхто не зможе змагатися з його неймовірною могутністю та невичерпною енергією, а отже, він обов'язково отримає право представляти перший рік. Попри це, перемогу все ж таки здобув Щур, якому допомогли хитрощі, а друге місце віддали Бику, адже він був дуже працьовитим та цілеспрямованим. Тож хоч Тигр й опинився на третьому місці, але це не приборкало гордівливого хижака — у Китаї він вважається царем звірів і символом хоробрості та особливої сили, здатної знищувати зло.

Символ Нового 2022 року

Тигр — це хижак із норовливим характером. Так, із цим представником родини котячих краще не жартувати, адже неможливо передбачити, якою буде його реакція.

Відео дня

Тигри не лише не бояться, але й люблять плавати. Тож не дивно, що вони чудово себе почувають у водній стихії, яка хоч трохи пом'якшує притаманну цим тваринам агресію. Та втім, не слід очікувати що він стане лагідним домашнім котиком — сюрпризи він все одно влаштовуватиме, однак переважно приємні.

Окрім цього, не варто забувати, що ці дикі смугасті кішки надзвичайно допитливі, а тому з особливою насолодою досліджують навколишнє середовище. Це означає, що 2022 рік стане ідеальним періодом для саморозвитку та вдосконалення. Тож якщо ви давно відкладаєте вивчення англійської чи курси програмування, то це найбільш сприятливий час.

А ще тигри — безстрашні та сміливі, тому в них є чому повчитися. Звичайно, не слід одразу ж вдаватися до екстремальних видів спорту, ризикуючи життям. Але у деяких сферах свого життя все ж доведеться проявити характер, щоб впевнено долати труднощі та не стати жертвою обставин.

Талісманом прийдешнього року стане скляна або ж кришталева фігурка тигра, оскільки саме ці два матеріали найбільше нагадують воду. За словами астрологів, 2022 рік принесе багато змін, зокрема у професійній сфері. Тож можна сміливо розпочинати кар'єру та братися за складні проєкти — ви обов’язково побачите результат ваших зусиль.

Зауважте, що тигри не відлежуються в затінках дерев, а постійно рухаються у пошуках здобичі. Тому якщо прагнете досягти поставлених цілей, то не шукайте відмовок та впевнено йдіть до мети.

Смугасті хижаки багато часу проводять на природі, тому краще брати з них приклад та подбати про активний спосіб життя, що стане запорукою міцного здоров'я.

Як прикрасити оселю

Прикрашання оселі — один із найважливіших етапів підготовки до нового року. Задобрити Водяного Тигра можна за допомогою відповідної палітри кольорів: для новорічного декору обирайте чорні, білі, золотаві, сині, зелені, сріблясті та коричневі відтінки.

Якщо хочете потішити Тигра, то додайте в інтер'єр кілька дерев'яних або металевих аксесуарів, наприклад, цікаві декоративні елементи. Їх можна використати для сервірування столу чи для оздоблення кімнати, де ви будете зустрічати новий рік.

Також такі мінісимволи можна застосувати у сервіруванні столу. Наприклад, із повсті можна вирізати серветки під тарілки чи колечка для звичайних серветок, а ще ялинки, сніжинки та фігурки тигрів. Вони чудово підійдуть і для оздоблення подарунків.

Хоч тигр і хижак, але залишається котом, який полюбляє все м'яке та тепле. Тому можете додати в інтер'єр кілька затишних предметів, як-от подушки чи плед.

Оскільки тигр — смугастий, то не зайвими будуть темно-коричневі смуги в декорі. У такий спосіб можна заманити в дім фінансовий добробут та багатство. Темно-коричневу гаму можна розбавити золотавими та сріблястими вставками, щоб додати їй трохи легкості та загадковості.

До речі, Pantone Color Institute вже анонсував колір 2022 року: цього разу символом прийдешнього року став бузковий відтінок під назвою 17-3938 Very Peri. Цікаво, що спеціалісти не обирали колір із вже наявної палітри, а створили його самостійно за допомогою цифрових технологій.

Pantone Color Institute описує цей колір як «динамічний синій із живодайним фіолетово-червоним відтінком, який поєднує в собі вірність та постійність синього з енергією та чуттєвістю червоного». За словами творців, під час створення 17-3938 Very Peri вони керувались реаліями нової епохи метавсесвіту та присутності в цифровому просторі артспільноти.

 

Читайте також:

Новий рік наближається. Ідеї для створення подарунків від усього серця

На Майдані Незалежності підготували казкові фотозони та яскраві локації

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up