«Нікого з ДБР у нас нема, Вацак у своєму офісі». Помічниця нардепа спростувала інформацію про обшуки

«Нікого з ДБР у нас нема, Вацак у своєму офісі». Помічниця нардепа спростувала інформацію про обшуки
В офісі нардепа Геннадія Вацака спростували інформацію про обшуки ДБР, заперечив її і керівник ГО «Ми - вінничани» Валерій Коровій
  • Державне бюро розслідувань проводить обшуки у народного депутата Геннадія Вацака — таку інформацію поширила сьогодні, 4 липня, низка інтернет-видань.
  • Пишуть, що те само чекає ще двох нардепів з громадської організації «Ми — вінничани»: Миколу Кучера і Ларису Білозір.
  • Що повідомили з цього приводу журналіст «20 хвилин» в офісі Вацака і в ГО «Ми — вінничани»?

Помічниця народного депутата Геннадія Вацака Тетяна Фоменко у розові з журналістом «20 хвилин» запросила приїхати у Могилів-Подільський, щоб особисто пересвідчитися: народний депутат перебуває у своєму офісі, у нього на прийомі люди, але вони не з ДБР.

— Офіційно можу повідомити, що обшуки в офісі народного депутата у Могилеві-Подільському ніхто не проводить, — каже пані Тетяна. — По-друге, народний депутат знаходиться на робочому місці у своєму офісі у Могилеві.

Співрозмовниця висловила подив з того приводу, що ті, хто поширив таку інформацію, не зателефонували до народного депутата чи в його офіс, аби уточнити ситуацію.

Відео дня

Голова ГО «Ми — вінничани» Валерій Коровій у розмові з журналістом «20 хвилин» сказав, що вони проаналізували сайти, на яких з’явилася така інформація. Тому не мають сумніву, хто її розганяє в інтернеті. Каже, роблять це представники однієї з політичних партій.

Реагувати на це громадська організація не буде. На думку пана Коровія, нема потреби. Стверджує, що це один з елементів політичної боротьби

— Дивно, що робиться це у час війни, — говорить Валерій Коровій. — Наша організація зараз політикою не займається.

Співрозмовник уточнив, що після таких повідомлень телефонував Геннадію Вацаку. Той повідомив, що перебуває у своєму офісі в Могилеві-Подільському. «Гостей» з ДБР у нього нема.

Комусь дуже хочеться, аби вони були. Кому саме, в організації «Ми — вінничани» добре знають. Зрозуміло, що назву партії-замовника такої інформації Валерій Коровій не назвав.

 

Читайте також:

В Оратові своя війна. Поки земляки на фронті, у селищі не можуть поділити владу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up